UrgenciasUrgencias

Urgències

24 hores al dia al teu servei sense interrupcions

urgencias-pediatricasurgencias-pediatricasCentro Médico Teknon disposa d'un servei integral d'Urgències que treballa les 24 hores, els 365 dies de l'any per proporcionar als pacients un tractament mèdic de qualitat en un entorn segur.

El Servei d'Urgències està format per un equip multidisciplinari que treballa per tractar totes les necessitats dels nostres pacients i disposa de dues àrees diferenciades: Urgències Pediàtriques(de 0 a 16 anys) i Urgències d'Adults, amb la presència permanent d'especialistes en Pediatria, Cirurgia i Traumatologia Pediàtriques, Cirurgia Ortopèdica, Traumatologia i Cirurgia General, Medicina Interna, Urologia i Ginecologia i Obstetrícia. Així mateix, té localitzats especialistes d'altres àrees per si la seva intervenció és necessària.

El Servei d'Urgències disposa del Box de "Triatge" des d'on se seleccionen els pacients en el moment d'arribada i es deriven a l'especialista adequat en funció de la patologia i la gravetat. Aquest sistema permet detectar aquelles afeccions que necessiten intervenció amb més urgència i modificar, en casos excepcionals, el circuit per adaptar-se a les necessitats dels diferents pacients i elaborar, així, un procés que permeti tractar totes les patologies amb la màxima professionalitat i celeritat.

El Servei d'Urgències de Hospital Quirón Teknon disposa, també, d'un Box Exprés per atendre els pacients que presenten una patologia lleu i que no requereixen proves ni exploracions complementàries. D'aquesta manera, s'agilitza l'espera d'aquells pacients amb ferides lleus en un espai equipat amb la infraestructura tècnica necessària.

Així mateix, Hospital Quirón Teknon disposa d'un Box Cardio-Check, on aquells pacients que presenten patologies associades amb el cor rebran cures intensives precoces d'especialistes qualificats.

Els circuits i respostes d'atenció a l'àrea d'Urgències són analitzats periòdicament amb l'objectiu de millorar el servei proporcionat als pacients, en el si de la cultura de gestió de la qualitat de Teknon.

Contacte

El Servei d'Urgències de Centro Médico Teknon està operatiu les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. L'entrada a Urgèncias és pel carrer Marquesa de Vilallonga núm. 12 (Barcelona).