La Unitat de Tractament del Dolor del Centro Médico Teknon ofereix una atenció personalitzada a tots aquells pacients que presenten dolor, agut o crònic, originat com a conseqüència d'una afectació anatòmica, quirúrgica, fisiològica, degenerativa, accidental, metabòlica o com a conseqüència d'altres malalties.

Tractem el dolor a la columna vertebral, dolor per afectació radicular tant cervical com lumbar, neuràlgies, dolor articular i d'origen degeneratiu, el dolor com a resultat d'accidents o lesions, dolor per malalties metabòliques com la diabetis que ocasionen afeccions neuropaties o dolor d'origen vascular. Disposem també de professionals especialitzats en el tractament de fibromialgia, fatiga crònica o intolerància química.

Determinem l'origen del dolor a través de la seva història personal, examen, proves diagnòstiques, estudis electrofisiològics entre d’altres i establim el tractament més específic per a cada persona.

El nostre objectiu principal és identificar la causa, tractar els símptomes i restaurar la màxima capacitat funcional.

Els nostres professionals tenen àmplia experiència en el Tractament del Dolor i estan molt qualificats en les seves teràpies. Aportem l’equilibri entre l'experiència i els nous enfocaments mèdics que es fan servir als principals centres internacionals, per tal d'oferir el millor resultat per a cada pacient.

La Unitat de Tractament de Dolor, a Centro Médico Teknon es complau d’estar a la vanguardia en la gestió del dolor.

El Tractament del Dolor és complex, depèn de factors fisiològics, anatòmics, laborals, personals, entre d’altres. Lamentablement no podem, en algunes ocasions, eradicar-lo, però posem tota la nostra capacitat personal i professional per tractar eficaçment la seva afectació i millorar les seves conseqüències.


INFORMACIÓ sobre l'HORARI

  • Hores a convenir.