Notícies

CEC-China Endovascular Course RiambauCEC-China Endovascular Course RiambauEl Dr. V. Riambau ha estat convidat per segon any consecutiu a participar com a ponent en el congrés sobre Cirurgia endovascular més important que es celebra a Xina. Es tracta del CEC-China Endovascular Course, que aquest any a congregat més de 5000 assistents a Shanghai durant els dies 27-30 desembre 2018. Durant aquesta visita, el Dr. Riambau, ha pogut intercanviar coneixements i experiències amb els cirurgians vasculars més prestigiosos de la Xina i establir llaços per futures col·laboracions científiques i docents internacionals amb aquest gran país.


Juan_Jose_Maldonado_Doctor_Vicente_Rainbau_LLuis_Duocastella_y_Doctor_Ramon_A._Perez_BaqueroJuan_Jose_Maldonado_Doctor_Vicente_Rainbau_LLuis_Duocastella_y_Doctor_Ramon_A._Perez_Baquero

La Sociedad Dominicana de Cirugía Vascular y Endovascular (SDCVE), amb el patrocini de l'empresa iVascular, va organitzar la conferència magistral "La efectividad del tratamiento endovascular en la enfermedad arterial periférica", a càrrec del doctor i catedràtic espanyol Vicente Riambau.