Bodytite BCN

BodyTite és el nou tractament avançat de remodelació corporal a Barcelona, mínimament invasiu i amb tecnologia RFAL, que ofereix resultats 3D amb un mínim temps de recuperació, sense cicatrius i en només una sessió.


tratamiento-bodytite-instituto-dra-ana-torres-teknontratamiento-bodytite-instituto-dra-ana-torres-teknon


¿En què consisteix el tractament?

Abans d’iniciar el tractament, el metge fa un marcatge detallat sobre la pell, amb un retolador per delimitar la zona de tractament i aplica a més un gel estèril sobre ella que permeti el bon lliscament de la cànula externa. A continuació, es realitza una petita incisió en un lloc discret i s’introdueix la cànula més fina en el teixit adipós produint l’escalfament del greix fins a liquar-lo, la contracció del teixit subdèrmic i la retracció de la pell. El tractament es realitza al quiròfan sota anestèsia local o sedació. És mínimament invasiu, la qual cosa vol dir que les cicatrius seran mínimes i pràcticament invisibles, i que el temps de recuperació serà mínim també, és a dir, el pacient podrà reprendre les seves activitats diàries de forma immediata.


Per a qui està indicat el tractament amb BodyTite?

BodyTite està indicat per a pacients que volen eliminar greix localitzat i flàccid a qualsevol zona del cos com a abdomen, flancs, genolls, braços, cuixes, papada, etc… Per a altres zones, BodyTite compta amb múltiples aplicacions que permeten el tractament de diferents àrees del cos com FaceTite.


Avantates de la Liposucció Assistida per Radiofreqüència (RFAL) per al pacient

  • El temps de tractament és curt, hi ha menys riscos, i es realitza amb anestèsia local.
  • Té un important efecte tensor en la pell.
  • Tractament segur i altament efectiu
  • Només una sessió. Resultats increïbles i de llarga durada
  • Resultats quirúrgics sense cicatrius
  • Recuperació ràpida amb dolor, hematoma, edema i complicacions mínimes

Resultats

Els resultats es poden veure de forma immediata, amb una contínua millora durant els següents 3 a 6 mesos. El pla de tractament s’ha d’ajustar a les necessitats de cada pacient, on s’explicarà el procediment així com el temps de baixa, confort i resultats.


Recuperació

Es tracta d’un procediment mínimament invasiu i que en la majoria dels casos pot ser ambulatori, per tant compatible amb una reincorporació ràpida a l’activitat diària. El temps de la baixa mèdica depèn de l’àrea de tractament, aquest pot oscil·lar entre 1-2 dies i un màxim de 10 dies.


Cures post-tractament

  • Faixa de compressió 4 setmanes
  • Repòs relatiu 24 a 48 hores
  • En 48-72 hores pot tornar a una rutina normal, reprenent activitats de manera progressiva segons les sensacions del pacient
  • Es restringeixen les activitats esportives almenys durant els primers 10 dies després de la intervenció

Demana ja la teva cita prèvia si vols gaudir d’una remodelació corporal sense cirurgia a la nostra consulta de Barcelona, amb fantàstics resultats.