Mesoteràpia facial

Tractament facial revitalitzant.

Consisteix en una mesoteràpia facial mitjançant minúscules injeccions de vitamines Filorga© PRP (factors de creixement) i àcid hialurònic.

mesoterapia-facial-mesolift-medicina-estetica-barcelona-teknonmesoterapia-facial-mesolift-medicina-estetica-barcelona-teknon


Tractament Mesolift

Millora l’elasticitat i la hidratació de la pell.

Es recomanen de 3 a 4 sessions espaiades en un termini de 15 dies. Indicada per fer un manteniment antienvelliment de la pell, molt millor que qualsevol crema d’aplicació externa.


Hidratació Facial

Consisteix en minúscules injeccions d’àcid Hialurònic no reticulat per donar més hidratació a la pell. Aquest tractament es pot combinar amb àcids hialurònics de major densitat per realçar algunes parts del nostre rostre com els pòmuls, galtes o mentó.


Bioestimulació PRP

El Plasma Ric en Plaquetes s’extreu d’una petita mostra de sang del pacient, es centrifuga i s’injecta en amb microagulles a la pell. Activa tota la cascada de regeneració tissular, millorant l’aspecte i textura de la nostra pell.IPL

Llum polsada ens permet realitzar un tractament de fotorejoveniment i ens permet realitzar l’eliminació de taques fosques a la pell.


Fils tensors

Els fils tensors de PDO (Polidoxanona) són de diferents tipus (simples, helicioidales i barbats) es col·loquen a la dermis profunda i hipodermis i permeten millorar l’elasticitat de la pell, indicats en coll, escot, per millorar la pell del llavi superior i al voltant dels ulls.

  • Els fils de PDO Helicoïdals tensionen i milloren la pell sense omplir, indicats en solc nasogenià, coll i celles.
  • Els fils de PDO Barbados si que ens permeten tensar més, sobretot indicats en coll, galtes i mandíbula.
  • Els fils d’Àcid Polilàctic ( Silhouette ) permeten sobretot a la zona mandibular tensa i definir la cara.