Morpheus8

L'autèntic lífting facial sense cirurgia a Barcelona.


Què és Morpheus8?

Morpheus8 és una radiofreqüència bipolar fraccionada que estimula la neocolagènesi en les capes subjacents de la pell. El tractament es centra a les capes més profundes de la pell, produint una reorganització dels elements bàsics d’aquesta i causant un efecte antienvelliment.


Quins són els beneficis de la radiofreqüencia?

La radiofreqüència és una tecnologia que s’utilitza des de fa anys en la medicina estètica, ja que es pot utilitzar per realitzar multitud de tractaments.

La radiofreqüència fraccionada és un tractament mínimament invasiu que està científicament provat i recolzat per múltiples estudis clínics i publicacions científiques i es troba situada entre els equips làser fraccionats i els procediments invasius quirúrgics. I, què vol dir això? Doncs que és un tractament que aconsegueix els mateixos resultats que altres, però no produeix danys en la dermis i no requereix de baixa domiciliària.


Com funciona Morpheus8?

Morpheus8 és el primer i únic dispositiu del món que actua sobre el greix subdèrmic per transformar les faccions envellides i aconseguir un aspecte més jove. És una radiofreqüència fraccionada que penetra a una profunditat de 4.000 micres amb un perfil tèrmic addicional de 1000 micres i un nivell d’energia programable.

Morpheus8 compta amb un aplicador de microagulles compost de 24 pins coberts que penetren en el teixit subdèrmic, coagulant el greix i estirant el teixit connectiu. Simultàniament, l’energia de RF genera un escalfament subnecròtic de la dermis. És un tractament mínimament invasiu, segur i altament efectiu amb resultats equivalents als d’un lifting sense cirurgia, immediats i visibles des de la primera sessió.


Quins tractaments podem realitzar amb Morpheus8?

Morpheus8 es pot aplicar a qualsevol zona que necessiti una renovació subdèrmica. Les zones més comunes inclouen el terç inferior de la cara i el coll.

Està indicat per al tractament de tot tipus de pells, fins i tot de tons foscos. És un tractament ideal per a pacients amb flacciditat severa o pell lleugerament descollada amb aspecte arrugat, descolorit i amb irregularitats a la cara, coll, braços, abdomen, mamelles, cames i/o genolls.

Els tractaments a realitzar:

 • Arruga severa i moderada
 • Codi de barres
 • Surró nasolabial
 • Cicatrius d’acne i millora de l’aspecte i del to de la pell.
 • Coll de gall
 • Papada
 • Descollament i flacciditat de pel

Quins són els beneficis del tractament amb Morpheus8?

 • És un tractament segur i altament efectiu
 • És un tractament que no produeix cap dany a la dermis
 • No té risc d’hiperpigmentació postinflamatòria (PIH)
 • Produeix a la pell un efecte extremadament uniforme.
 • És un procediment no quirúrgic, és a dir, No requereix ingrés hospitalari ni sedació, només una anestèsia tòpica i no produeix cap cicatriu.
 • Els resultats són uniformes, permanents i visibles des de la primera setmana.

Quan es poden veure els primers resultats?

Els primers resultats es poden veure durant els primers dies, completament visibles a les 3 setmanes. Les millores continuen fins als 3 mesos després del tractament.


Cures post tractament amb Morpheus8

Els pacients han d’hidratar la zona tractada i evitar l’exposició solar. També és recomanable l’ús d’un bon protector solar cada dia, que no només redueix el risc de càncer de pell, sinó que també ajuda a prevenir arrugues i alentir el procés d’envelliment.

Respecte al maquillatge després del tractament, com que el temps de recuperació és mínim, el pacient podrà tornar a maquillar-se 1 o 2 dies després del tractament, i serà normal que els pacients observin micro lesions uns dies després i un lleuger enrogiment durant una setmana, depenent dels paràmetres utilitzats.

Demana ja la teva cita prèvia si vols gaudir d’aquest autèntic lifting sense cirurgia amb Morpheus 8, un dels tractaments més demandats a la nostra consulta de Barcelona gràcies als seus espectaculars resultats.