Tractament d'arrugues

Les àrees que s’omplen amb més freqüència són els solcs nasogenians, les arrugues perioculars i les celles.

S’utilitzen materials com l’àcid Hialurònic, provats científicament, de llarga experiència i amb el marcatge CE. L’àcid hialurònic ha demostrat una millor adaptació i major tolerància.

A la zona perilabial i a la zona peribucal s’utilitzen àcids hialurònics de baixa densitat i reticulació per no crear volum.

L’àcid hialurònic és comercialitzat per marques diferents. Pot durar fins a un any.

Es recomana dins dels materials reabsorbibles, sobretot, l’àcid hialurònic, que ha demostrat millor adaptació i més tolerància.


Tractament refermant:

tratamiento-arruga-profunda-medicina-estetica-barcelona-teknontratamiento-arruga-profunda-medicina-estetica-barcelona-teknon


Tractament d'arrugues profundes

Podem millorar els pòmuls, l’anomenat «codi de barres perilabial», les cicatrius i les arrugues.


Fils PDO

Els anomenats fils japonesos o coreans tenen diverses formes i longituds i permeten crear, realment, una xarxa a la nostra pell que ens ajuda a millorar-ne la qualitat i la fermesa.

Els fils bàsics, que van units a agulles molt fines com les d’acupuntura, ens ajuden a refermar la pell, tenen longituds diverses segons el lloc on es col·loquin: el coll, l’escot, al voltant dels ulls o al solc nasogenià.

Els fils espiculats ens permeten tensar més la pell de l’oval facial a la zona de la mandíbula i a la zona dels pòmuls. La seva durada és de 12 a 18 mesos.

Els fils en hèlix ens ajuden a donar una mica de volum i a tensar la pell: estan indicats especialment a les celles i els solcs nasogenians.

Tots els fils PDO, dels laboratoris Croma, ens ajuden a modelar la pell, sense emplenaments i sense alterar les faccions del rostre.


Tractament activador del col·agen

Tenim diverses opcions: Ellanse, Sculptra o els inductors de col·lagen de Croma amb hidroxiapatita càlcica.

Ens permeten estimular la síntesi de col·lagen previ al tractament amb fils tensors si tenim una flacciditat molt accentuada; si la flacciditat està en un estadi inicial, aleshores podem aconseguir millorar-la només amb aquests tractaments.

  • Tractament amb Ellanse
  • Tractament reestructurador contra la flacciditat
  • Ácido poliláctico (PLA) Lenisna, el ingrediente clave para rejuvenecer tu rostro: El Ácido Poliláctico (PLA) es un material inyectable que se utiliza en la medicina estética como relleno para mejorar el aspecto de mejillas, manos, cuello, muslos y/o glúteos.

És un àcid que pertany a la família dels inductors de col·lagen; és a dir, estimula a les cèl·lules a produir el seu propi col·lagen, perquè a partir dels 25 anys d’edat, la producció comença a disminuir gradualment.

S’aplica mitjançant petites injeccions que aconsegueixen recuperar l’estructura i elasticitat dels teixits del teu rostre.

Fins fa molt poc temps, cap tractament recuperava l’estructura i elasticitat dels teixits profunds de la cara sense recórrer a la cirurgia No esperis més per a demanar la teva cita prèvia i lluir una pell radiant i rejovenida!