parejapareja
Estudio integral de la parejaEstudio integral de la pareja

Estudi integral de la parella

Com és la primera consulta a la Unitat de Reproducció Assistida de Teknon?

A la primera visita se'ls lliurarà la documentació del centre. Hauran d'omplir un formulari corresponent a la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i prendrem les seves dades de filiació i identificació.

És important que en aquesta primera visita aportin tots aquells documents i exploracions prèvies que tinguin. En el cas que no tinguin estudis previs, els aconsellem que ho comuniquin telefònicament quan concertin la visita per programar-la en un dia i unes condiciones que permetin iniciar l'estudi en el mateix moment, fet que els permetrà fer visites suplementàries.

Des de l'inici del tractament, la dona haurà de prendre diàriament polivitamínic a base d'àcid fòlic, vitamina B12 i iode. Per seleccionar el millor polivitamínic ha de consultar prèviament el seu ginecòleg.

Primera visita d'estudi

En aquesta visita es comença a estudiar i valorar el problema de l'esterilitat que els afecta.

1. Elaboració d'una història clínica. En ella es recullen els antecedents familiars de malalties hereditàries, antecedents personals d'interès, malalties i intervencions prèvies, hàbits tòxics, etc. També es revisen els aspectes ginecològics: anticoncepció prèvia, embarassos o avortaments, alteracions de la menstruació, etc.

2. Estudi de l'esterilitat. Si no s'ha estudiat el problema de fertilitat prèviament, l'estudi comença amb diferents proves: