Servicio de Atención al PacienteServicio de Atención al Paciente

Servei d’Atenció al Pacient

Servicio de Atención al PacienteServicio de Atención al PacienteEl Servei d'Atenció al Pacient està situat a la planta principal (planta 0), a prop de l'entrada Vilana. Està a disposició de tots els pacients i acompanyants del centre amb la finalitat de fer la seva estada el més confortable possible i per resoldre els dubtes que tingui o solucionar les necessitats que pugui tenir relacionades amb el seu ingrès o visita.

La direcció, els professionals i els facultatius del centre li agraïm que hagi escollit el nostre centre i desitgem poder col·laborar en la seva ràpida recuperació. Esperem que l'estada al centre sigui el més agradable possible, tant per a la persona ingressada com per als seus familiars.

L'horari del Servei d'Atenció al Client és de dilluns a divendres de 9 a 18 hores.

Pot contactar amb nosaltres al 93 290 62 62 o a info@teknon.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva.

Telèfons directes

CENTRO MÉDICO TEKNON
Vilana, 12 08022 Barcelona
Tel. (+34) 93 290 62 00
info@teknon.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Veure més telèfons

Teknon alimenta la seva salut

Per una alimentació sana i equilibrada

Menjar sa és sinònim de salut. Per això Centro Médico Teknon ha fet un pas més en la cura dels seus pacients a través del funcionament del nou servei de restauració personalitzat per fomentar una alimentació equilibrada. Com a part important del tractament, Centro Médico Teknon ofereix una dieta adaptada a les indicacions mèdiques i a les preferències personals del pacient. Un valor afegit que reforça la labor terapèutica dels especialistes del centre gràcies a la millora en la qualitat de l'assistència nutricional i alimentària del pacient.

Més informació

La seva opinió ens interessa

Ens interessa conèixer la seva opinió, comentaris i possibles suggeriments sobre els nostres serveis. Per això, li agrairíem que complementi una de les enquestes que trobarà a continuació, amb l'objectiu d'ajudar-nos a identificar aquelles àrees susceptibles de millora i corregir qualsevol tipus de problema que s'hagi detectat.
El nostre desig i objectiu és oferir la màxima qualitat de serveis als nostres pacients i acompanyants, per tant, la seva col·laboració és profundament apreciada.

Veure enquestes

Sol·licitud de Documentació Clínica

Des d'aquí pot descarregar un arxiu PDF amb informació sobre la Sol·licitud de Documentació Clínica. Recordi que pot dirigir-se al Servei d'Atenció al Client de dilluns a dijous de 10 a 19 hores, i els divendres de 9 a 18 hores.

Acreditació necessària

Visiti els nostres pacients

Horari de visites

No existeix un horari determinat per visitar els pacients, tot i que els agrairíem que no rebessin visites a partir de les 21 hores i que respectessin les normes de silenci. No aconsellem la visita a pacients menors de 7 anys. Així mateix, no és permesa l'entrada del públic en àrees restringides com la Unitat de Cures Intensives o la Unitat de Neonatologia.

A causa de l'estat especialment delicat d'aquests pacients, el nombre de visites per box està limitat a dues persones, que han de ser familiars directes. L'horari de visites a pacients ingressats a la Unitat de Cures Intensives i Unitat Coronària (UCI-UC) és:

  • De 7 a 7.45 hores
  • De 13 a 15 hores
  • De 18.30 a 19.30 hores

Si el pacient és un nen, aquest ha d'estar permanentment acompanyat per un familiar les 24 hores del dia, preferiblement pels pares o el tutor legal.

La informació mèdica sobre l'estat del pacient s'ofereix quan els seus familiars es troben a la unitat. Per raons de confidencialitat, aquesta informació no es facilita per telèfon.

Els familiars i acompanyants de pacients que es troben a la Unitat de Cures Intensives i Unitat Coronària (UCI-UC) disposen d'una sala d'espera específica amb comunicació directa a la UCI-UC via intèrfon i telèfon.

E-mail per al pacient

Aquest servei li permetrà enviar un missatge a un pacient que es trobi ingressat a Centro Médico Teknon. Per aix&oagrave;, és imprescindible que ens indiqui el nom del pacient i el número d'habitació (si el coneix). El lliurament de missatges a les habitacions es realitzarà de dilluns a divendres.Gràcies per la seva col·laboració.

Anar al formulari

Accessos i transport

Centro Médico Teknon està situat en una zona residencial de la part alta de Barcelona, al carrer Vilana, al costat del Passeig Bonanova, en un entorn on predomina la tranquil·litat, la funcionalitat i accessibilitat de transports públics i privats.

Com arribar

Allotjament

A continuació trobarà una selecció d'Hotels i Apartaments propers a Centro Médico Teknon.

Veure allotjaments

E-mail para el paciente

Este servicio le permitirá enviar un mensaje a un paciente que se encuentre ingresado en Centro Médico Teknon. Para ello, es imprescindible que nos indique el nombre del paciente y el número de habitación (si lo conoce).La entrega de mensajes a las habitaciones se realizará de lunes a viernes. Gracias por su colaboración.

Ir al formulario

Accesos y transporte

Centro Médico Teknon está situado en una zona residencial de la parte alta de Barcelona, en la calle Vilana, junto al Paseo de la Bonanova, en un entorno en el que predomina la tranquilidad, funcionalidad y accesibilidad de transportes públicos y privados.

Cómo llegar

Alojamiento

A continuación encontrará una selección de Hoteles y Apartamentos cercanos a Centro Médico Teknon.

Ver alojamientos

Política de Seguridad del Paciente

Los hospitales Centro Médico Teknon, Hospital El Pilar, Hospital Quirónsalud Barcelona y Hospital Universitario Dexeus, del Grupo Hospitalario Quironsalud, son hospitales líderes del sector sanitario privado en España gracias a la alta calidad de su servicio asistencial en un entorno que combina la atención personalizada con el apoyo de la última tecnología. Estos centros recogen, fruto de las líneas estratégicas de la compañía, la Seguridad del Paciente como una línea prioritaria de actuación, aplicando la gestión de riesgos a los procesos realizados en sus carteras de servicios.

Más información