Paciente privado centro medico teknonPaciente privado centro medico teknon
PacientesPacientes

Pacient privat

Els serveis del Club Teknon estan a disposició dels pacients privats durant el seu ingrés al nostre centre.

Basat en l'alta qualitat i el servei personalitzat, el Club Teknon es regeix a la cultura del detall, treballa amb la màxima excel·lència i ofereix als seus pacients una estada agradable, exclusiva i personalitzada. Un conjunt de serveis que complementen les cures medicoassistencials del Centre Mèdic Teknon.

El Club Teknon us ofereix un acompanyament continuat amb un assistent personal en l'idioma que necessiteu i un ingrés i gestió administrativa i de visites amb els especialistes en una planta exclusiva.Guia per al pacient quirúrgic privat

En arribar a la clínica, el pacient realitza el seu ingrés a Admissions del Club Teknon i un botons/assistent us acompanyarà a l'habitació assignada.

Un cop a l'habitació, se us informarà de les característiques de l'habitació, el funcionament del timbre per avisar infermeria i el personal d'infermeria procedirà a fer-ne una valoració abans de la intervenció.


Proves que cal aportar:

 • Consentiment informat
 • Preoperatori complet:
  • Analítica
  • Rx
  • ECG
  • Proves complementaries
  • PCR
 • Llistat de medicació que pren habitualment
 • El/la pacient haurà de retirar-se les pròtesis dentals, ungles esmaltades, arracades, etc.

Informació clínica

Durant el vostre ingrés, el metge que us atén, us informarà sobre les proves que us faran, i sobre l'evolució del vostre estat de salut.


Acompanyament

En cas d'ingrés quirúrgic, un cop finalitzada la cirurgia, el pacient passarà a la unitat de reanimació post quirúrgica, on romandrà en observació fins que se'n decideixi el trasllat a planta o a una altra unitat d'hospitalització.

Els pacients menors han d'estar sempre acompanyats d'algun familiar o acompanyant de referència i recomanem que també els pacients d'edat avançada.


Visites

No hi ha un horari determinat per visitar els pacients hospitalitzats, però recomanem que les visites no siguin més tard de les 20h. per garantir i respectar el descans.


Alta

Vostè serà informat de la seva alta tan aviat com l'equip mèdic estimi que sigui factible. Sempre que sigui possible, se us avisarà amb 24 hores d'anticipació perquè vostè i la seva família puguin fer els tràmits necessaris.

El metge us donarà l'informe d'alta, on constaran les indicacions de cura i medicació que heu de prendre.

El personal de planta us facilitarà la documentació derivada del vostre ingrés i us indicarà com tramitar la vostra alta administrativa.


Privilegis pacients Club Teknon

 • Assistent personal durant el vostre ingrés.
 • Premsa diària a l'idioma escollit.
 • Necesser i barnús a l'habitació.
 • Tiquet d'esmorzar i Room Service per a l'acompanyant.
 • Accés a la Sala de descans Club Teknon
 • Wifi, TV i Parking gratuït

Serveis:

Atenció al Client

Està ubicat davant de la cafeteria Marquesa i està a disposició de tots els pacients i acompanyants del centre amb la finalitat de fer la seva estada el més confortable possible i per resoldre els dubtes que tingui o necessitats relacionades amb el seu ingrés.


Cafeteria

El Centre Mèdic Teknon disposa per als acompanyants, familiars i visites un servei de cafeteria i restaurant. El seu ampli horari permet accedir en qualsevol moment del dia, sol·licitar menjars per emportar.

També hi ha màquines expenedores de menjar i beguda a totes les plantes d'hospitalització.


Bugaderia

Disposem d´un servei de bugaderia a disposició dels pacients ingressats. Per sol·licitar aquest servei podeu posar-vos en contacte amb el personal de neteja, que us facilitarà l'horari i les tarifes aplicables.


Perruqueria / estètica

Els pacients i acompanyants poden sol·licitar servei de perruqueria i estètica, comunicant-ho al personal d'infermeria de planta.


WIFI

Disposem de WIFI gratuït, podeu sol·licitar a la recepció principal o al personal de planta la clau d'accés.


Menjars

Un equip d'especialistes en dietètica i nutrició de l'hospital us garantirà una alimentació equilibrada i adequada a la vostra situació personal.

Si teniu alguna dieta especial, comuniqueu-ho al personal d'infermeria de planta i intentarem adaptar-la.