El nostre enfocament de la psiquiatria no només abasta els grans trastorns psiquiàtrics. Les exigències personals, socials, laborals o familiars de la vida actual generen freqüents situacions de conflicte, en les quals la persona es veu sobrepassada pels esdeveniments del seu entorn i no aconsegueix engegar els recursos adequats per manejar els problemes i mantenir el seu equilibri emocional. És fàcil caure en un cercle viciós, del que cada vegada és més difícil sortir-ne sense ajuda.

El Dr. Facund Fora (Vinaròs, 1959) Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1982), Doctorat per la mateixa Universitat i Especialista en Psiquiatria, compta amb una àmplia experiència en el tractament dels problemes psiquiàtrics i psicològics de l'adult, els trastorns psicosomàtics i les disfuncions sexuals.

Des d'un abordatge holístic, en què es valora tant la salut física, com els mecanismes psicològics o les condicions de l'entorn i mitjançant el treball en un equip multidisciplinari, s'aborda cada problema de forma individualitzada, prioritzant la qualitat humana, sense deixar de banda el rigor científic.

* Visites en hores convingudes. L'horari d'atenció telefònica és el següent:

  • Dilluns a dijous: 10:00 a 18:00 h
  • Divendres: 10:00 a 14:00 h

Amb l'objectiu de poder dedicar el temps necessari a cada consulta, el nostre equip no treballa amb companyies asseguradores. No obstant això, els honoraris de les visites poden ser reemborsables per les pòlisses de reemborsament (consulti amb la seva companyia).

Si desitja una visita on-line pot posar-se en contacte amb la nostra secretària o accedir directament mitjançant el següent enllaç: https://www.doctoralia.es/z/EygBY7