Dr. Dewever Mike

MikeDewever

Especialitat:
Cirurgia Plàstica Estètica i Reparadora
Especialitats:
  • Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora
Hospitals on treballa:
  • Centro Médico Teknon
Informació general

Sóc un cirurgià plàstic altament qualificat, amb una àmplia experiència en cirurgia estètica i reconstructiva. El meu compromís amb la seguretat i l'excel·lència en resultats naturals, combinat amb una proximitat i empatia cap als meus pacients, són els valors que regeixen la meva pràctica professional.

Experiència

Més de 3.000 casos.

2009-2010 Universitat de Barcelona i rebent el premi extraordinari de llicenciatura pels seus brillants resultats acadèmics. 75 de l'examen MIR, entre més de 13.000 participants.

2011-2016 Hospital Universitari de Bellvitge. Allí es va especialitzar en cirurgia mamària, cirurgia estètica i reconstructiva. Clínica Teknon de Barcelona, i a la Universitat de Columbia, New York. És autor i coautor de diverses publicacions nacionals i internacionals.

2016-2019 EBOPRES. Activitat privada. Clinica Rinos- Clinica Londres, Medicsintegral Salut.

2019-2023 Clínica Planas. Des de llavors es dedica exclusivament a la cirurgia privada, amb uns resultats molt exitosos, ja que la satisfacció dels pacients avala l'excel·lència del treball. Total Definir, formació d'Alfredo Hoyos, líder mundial en cirurgia corporal.

2023 Centre Mèdic Teknon-Clínica Belba-Medicsintegral Salut

Tècniques

Cirurgia Mamària

És pioner en cirurgia mamaria mínimament invasiva, amb recuperacio ràpida i resultats naturals, realitzant masterclass sobre la seva tècnica minimal scar.


Cirurgia Corporal

Sóc un expert en cirurgia de contorn corporal amb una sòlida formació sota la tutela del Dr. Alfredo Hoyos, líder mundial en aquesta especialitat. El meu enfocament es centra en procediments com l'abdominoplàstia, la liposucció d'alta definició i la cirurgia post bariàtrica, brindant resultats excepcionals i ajudant els meus pacients a assolir la millor versió de si mateixos.


Cirurgia Facial
El meu enfocament en cirurgia facial es centra en la creació de resultats harmoniosos i naturals. Busco realçar la bellesa individual de cada pacient, evitant qualsevol estigma associat a la cirurgia. Amb especialització en rinoplàstia, lífting facial, blefaroplàstia i otoplàstia, el meu objectiu és ajudar a cada persona a assolir la seva millor versió, respectant la seva singularitat i bellesa innata.