Setmana sense sang

Accedeixi a la informació de les activitats de les últimes edicions de la Setmana Sense Sang


La finalitat de la Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang del Centro Mèdico Teknon, és oferir una atenció de qualitat tant a aquells pacients que únicament accepten transfusions realitzades amb la seva pròpia sang com a aquells que rebutgen qualsevol tipus de transfusió i que refusen l’ús de components derivats, sempre respectant el principi d’autonomia del pacient.


La Unitat està formada per professionals altament especialitzats i experts en l’ús de tècniques sense sang que estudien cada cas de forma personal per oferir el millor tractament.

Setmana Sense Sang 2016

V Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang. Patient Blood Management: evidència, experiència i resultats

En aquesta cinquena edició, la Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang, a més de comptar amb la visió d’experts internacionals, exposarà els resultats i experiències en l’aplicació del Patient Blood Management al Centro Mèdico Teknon

Conèixer més

Setmana Sense Sang 2014

Blood Management: amb sang pròpia, millors resultats per al pacient

El concepte Patient Blood Management aplicat al camp de la cardiologia i la cirurgia cardíaca serà el principal protagonista de la nova edició de la Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang, que tindrà lloc al Centro Mèdico Teknon entre el 12 i el 14 de novembre. En aquesta ocasió, la setmana, que arriba a la seva 4a edició, també reforçarà aquest concepte en la medicina i cirurgia sense sang aplicada a pacients crítics.

Conèixer més

Setmana Sense Sang 2013

III Setmana de la Medicina i la Cirurgia Sense Sang. Gestió de la sang del pacient: avançant cap al futur

Entre el 21 i el 26 d’octubre se celebrarà la III Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang al Centro Mèdico Teknon. Amb el lema «Avançant cap al futur», aquesta tercera edició se centrarà en la difusió dels últims avenços en el Patient Blood Management (gestió de la sang centrada en el pacient), i comptarà amb la participació de prestigiosos professionals de centres de referència internacionals, com el Texas Children’s Hospital, el Cambridge University Hospital o el University of Rochester Medical Center, entre d’altres.

Conèixer més

Setmana Sense Sang 2012

Aquest any, la II Setmana de l’Ús Racional de la Sang, afrontant reptes, que tindrà lloc entre els dies 5 i 10 de novembre, té com a objectiu difondre els últims avenços, conceptes, tècniques i tecnologies que afecten aquesta pràctica.

Durant aquesta setmana, organitzada per la Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang (UMCSS) i Fundación Teknon, s’atendran de manera específica diferents temàtiques d’interès per a aquells professionals que treballen en entorns «sense sang», temàtiques entre les quals destaquen l’abordatge de l’hemorràgia obstètrica o el xoc hipovolèmic, entre d’altres.

Conèixer més

Setmana Sense Sang 2011

I Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang

Conèixer més