eduard diaz rosina

EduardoDiaz Rosiña

Especialitat:
Medicina Complementària
Especialitats:
  • Fisioteràpia i Osteopatia
Hospitals on treballa:
  • Centro Médico Teknon
Informació general
Eduardo és diplomat en fisioteràpia per la Universitat Ramon Llull (URL) amb postgrau de fisioteràpia de l'esport per les Escoles Universitàries Gimbernat. També és osteòpata per l'Escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB).
Debuta com a fisioterapeuta en un equip de futbol, ​​ajudant les joves promeses de la Divisió d'Honor en la prevenció i el tractament de les lesions. Durant aquest període treballa i es forma juntament amb fisioterapeutes i metges de l'esport de referència en el tractament de la inflamació en lesions com les tendinitis.
Posteriorment li brinden l'oportunitat de dur a terme la seva feina a les instal·lacions d'un prestigiós club de tennis a Barcelona, ​​atenent també professionals i aficionats d'altres disciplines (tennis, pàdel, bàsquet, hoquei...) de totes les edats, ajudant-los a lidiar amb malalties degeneratives com l'artrosi.
Amb l'objectiu d'ampliar el ventall de tècniques per millorar l'atenció al pacient es gradua a l'Escola d'Osteopatia de Barcelona i entra a formar part del seu equip docent. Paral·lelament també s'incorpora a l'equip terapèutic de la clínica de l'escola i arriba a dirigir-la entre el 2016 i el 2018.
Les seves inquietuds l'han portat a tenir una àmplia formació continuada i participar activament en l'àmbit de la investigació científica, en què ha exercit com a tutor de projectes de final de màster de l'escola durant diversos anys.
Els seus més de 20 anys d'experiència clínica li han permès evolucionar per tractar el pacient en la seva globalitat, i és fonamental entendre tant el seu context biopsicosocial com tenir un coneixement profund de les patologies sistèmiques.
A la nostra societat l'estrès té una influència considerable sobre la clínica de les persones, per això considera necessari en molts casos dur a terme un canvi d'estil de vida que, juntament amb el tractament, ajudi a millorar la salut dels pacients ia prevenir-ne d'altres problemes a llarg termini.