Dr. Joan Ramon Garcés

Joan RamonGarcés Gatnau

Derma Associats
Especialitat:
Dermatologia medicoquirúrgica i venereologia
Especialitats:
  • Dermatologia
Hospitals on treballa:
  • Centro Médico Teknon
Consulta: 175
Informació general

Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Dermatologia medicoquirúrgica, el Dr. Joan Ramon Garcés (Balaguer, 1958) es dedica de forma particular a la prevenció, diagnòstic i tractament del càncer de pell.

Al llarg de la seva carrera ha efectuat més de 1.400 intervencions de Cirurgia de Mohs, un procediment quirúrgic d'eliminació dels tumors cutanis amb el qual està obtenint un índex de curació superior als mètodes tradicionals.

Integrat en la multidisciplinar unitat de càncer de pell, el Dr. Garcés forma part del Cos Facultatiu de Centro Médico Teknon des de la seva fundació, tasca que compagina amb el seu càrrec de Cap Clínic del Servei de Dermatologia de l'Hospital de Sant Pau, on és responsable de la cirurgia oncològica cutània, la teràpia fotodinàmica i de la Unitat de Cirurgia de Mohs.

És membre de la International Society for Dermatologic Surgery (ISDS), l'European Society of Mohs Micrographic Surgery (ESMS) i l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV), entre d'altres.