Dra. Mireia Castillo

MireiaCastillo Vilella

Especialitat:
Reumatologia
Especialitats:
  • Reumatologia
Hospitals on treballa:
  • Centro Médico Teknon
Consulta: Marquesa de Villalonga 12, Despeacho 52
Informació general

La Dra. Castillo és especialista en Reumatologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2012) i en Reumatologia Infantil i ha realitzat una subespecialització en aquest àmbit a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona. El març del 2021 va finalitzar el Doctorat per la Universitat Autònoma de Barcelona titulat "Seguretat i supervivència dels Fàrmacs Modificadors de Malaltia síntètics i biològics en pacients amb Artritis Idiopàtica Juvenil", obtenint qualificació Excel·lent amb menció especial Cum Laude.
Compte amb més de 10 anys d'experiència en la professió i una extensa formació en diferents camps de l'especialitat. En concret, posseeix coneixements avançats en ecografia musculoesquelètica i de l'esport en població adulta i pediàtrica, així com de procediments intervencionistes guiats per ecografia.

Les àrees de més interès, formació i dedicació clínica inclouen el camp de les artropaties inflamatòries i malalties sistèmiques en població adulta i pediàtrica.

Al llarg de la seva trajectòria ha combinat la tasca assistencial amb una important activitat investigadora i divulgativa. Ha participat en diversos projectes de recerca relacionats amb l'ecografia musculoesquelètica, el tractament d'artropaties inflamatòries, artritis idiopàtica juvenil i síndromes autoinflamatòries. A més, és autora d'articles científics de l'especialitat i el ponent assídua en sessions científiques i congressos.

Dr. Castillo is proficient in English since year 2000. She completed an International Baccalaureate of which one semester was spent in Ireland, she obtained the Cambridge Certificate of Proficiency in English and also completed advanced studies in English at Hunter College University of New York.