Instal·lacions
Unes instal·lacions confortables i amb la tecnologia més avançada en otorinolaringologia

Centre d'Otorrinolaringologia a Barcelona

El Centre Coromina és un centre especialitzat de màxim prestigi. Compta amb la tecnologia més avançada en el sector per al correcte diagnòstic i tractament dels pacients, i amb un ampli equip de professionals.

Actualment, les instal·lacions de Dr. Jordi Coromina estan integrades al Centre Mèdic Teknon, del Grup Hospitalari Quirón, com una Unitat Especialitzada en Otorrinolaringologia. El Centre Mèdic Teknon, líder del sector sanitari privat a Espanya, es fonamenta en l’excel·lència del seu servei mèdic, l’atenció personalitzada i l’aplicació de les últimes tecnologies.

El centre està situat a la tercera planta dels Consultoris Vilana de Centre Mèdic Teknon a Barcelona. Les instal·lacions disposen de 8 despatxos equipats amb tecnologia d’última generació, per a la millor exploració anatòmica, i el correcte diagnòstic del pacient; 3 sales d’audiologia aïllades acústicament i equipades amb audiometria, impedanciometria, potencials evocats auditius i peep-show (audiometria infantil). Així mateix, compta amb una sala per a l’estudi de la veu (estroboscòpia).instalaciones-mapa-esinstalaciones-mapa-es