Dermatologia Estètica

dermatologia estetica dr lopez gil teknondermatologia estetica dr lopez gil teknon

La nostra pell amb el pas del temps deixa veure petites imperfeccions que van sorgint com a conseqüència de factors intrínsecs (factors genètics i canvis en el metabolisme) i factors extrínsecs (mals hàbits alimentaris, excés d’alcohol, pol·lució atmosfèrica i estrès). Amb la dermatologia estètica s’aconsegueix eliminar aquests defectes aportant una pell més saludable i jovial.

ÀCID HIALURÒNIC

Els signes bàsics de l’envelliment cutani són la pèrdua de l’elasticitat, del to, de la suavitat, fermesa i del volum, que es tradueixen en l’aparició d’arrugues i despenjament de la pell tant en la cara com en l’escot.

La causa principal d’aquests fenòmens és la disminució del gruix de la dermis per la pèrdua gradual de l’àcid hialurònic. Aquesta és una substància que es troba de forma natural en el nostre organisme, ja que forma part dels teixits, cartílags , òrgans i la pell. La seva missió principal és absorbir i retenir aigua i aportar turgència a la pell. Per aquest motiu és el producte estrella pel rejoveniment facial.

L’àcid hialurònic s’aplica en la dermis mitjançant microinjeccions, un procediment senzill que permet recuperar la turgència perduda de forma natural i discreta sense aportar un excés de volum que podria resultar antiestètic.

És l’opció ideal per als solcs del voltant del nas, de la boca i per a la flaccidesa dels pòmuls, així com per a eliminar les imperfeccions dels llavis.

FACTORS DE CREIXEMENT PLAQUETARI (PRP)

La bioestimulació a través dels factors de creixement plaquetari o plasma ric en plaquetes (PRP) és un tractament idoni per a estimular els teixits facials, aportar lluminositat, millorar la textura i reduir les arrugues. S’aconsella sobretot en pells madures, en pells joves amb marques d’acne, en èpoques de convalescència d’alguna malaltia, desprès d’una forta pèrdua de pes o simplement per a assolir una millora ràpida en l’expressió facial.

La gran avantatge d’aquest tractament és la seva seguretat al utilitzar una substància biològica fabricada per nosaltres mateixos ja que s’obté de la nostra pròpia sang, per tant està lliure de químics i exempta de riscs d’incompatibilitats.

LASERTERÀPIA

La laserteràpia consisteix en aplicar energia en forma de llum sobre la pell de la cara i/o escot per tal de reactivar la producció de col·lagen i elastina i aconseguir un efecte reafirmant i d’enfortiment de la pell. Es recomana per aportar uniformitat i lluminositat a la pell, així com millorar l’elasticitat i suavitzar la profunditat de les arrugues.

LLAVIS

Amb petites infiltracions d’àcid hialurònic s’aconsegueix donar volum als llavis, així com eliminar petites imperfeccions entre el llavi superior i inferior o bé entre els dos costats. És un procediment molt segur, que no requereix de proves d’al·lèrgia ni cap període de recuperació i ofereix uns resultats molt naturals sobretot en aquelles persones que no en tenen o bé han perdut volum amb el pas del temps.

Els resultats son realment visibles i satisfactoris al cap de 3-4 setmanes. Amb aquest tractament, s’aconsegueix un canvi significatiu però natural en l’aspecte de la boca, així com millorar el tacte, color i hidratació del mateix.

PAPADA

Com a novetat en la dermatologia estètica, des de fa ben poc es pot tractar la papada sense necessitat de cirurgia. A través de petites infiltracions d’àcid deoxicòlic, una substància que fabrica el fetge per tal d’absorbir els greixos, s’aconsegueix eliminar el greix acumulat sota la barbeta, conegut amb el nom de papada o doble mentó que tant incomoda a molta gent.

És un tractament que amb unes 6 sessions (1 al mes) , s’aconsegueix uns resultats increïbles i d’una forma ben senzilla i gens perillosa.

PEELING QUÍMIC

Consisteix en aplicar sobre la pell un agent químic que, de forma accelerada, produeix una exfoliació superficial (eliminació de cèl·lules mortes) amb la intenció d’estimular la renovació cel·lular. S’aconsegueix una millora en l’aspecte facial a l’aconseguir una pell més terça i amb més lluminositat. Està indicada per a tractar arrugues, taques, línies d’expressió, acne i per mantenir una pell sana, ferma i lliure d’impureses.

RESURFACING

El resurfacing consisteix en un tractament antiaging amb el qual s’aconsegueix la formació d’una nova pell com a conseqüència d’eliminar l’antiga mitjançant l’ús del làser CO2 fraccionat ablatiu. Mitjançant aquesta renovació s’aconsegueix fabricar una gran quantitat de col·lagen eliminant els signes propis de l’envelliment com són les taques, les arrugues, la flàccides i el despenjament, així com, tancar la mida del porus i aportar brillantor i lluminositat a la pell. És un tractament molt eficient, ja que amb una única sessió s’aconsegueixen resultats increïbles i permanents.

TOXINA BOTULÍNICA - BOTOX

L’aparició de les arrugues d’expressió són degudes a un excés de contracció dels músculs facials.

Aquest tipus d’arrugues són les pròpies dels ulls ("potes de gall"), d’entre les celles i de la front. En aquest cas, la millor opció és aconseguir la relaxació de la musculatura mitjançant l’aplicació justa i necessària de la toxina botulínica, sempre conservant l’expressió natural del rostre.

VITAMINES

Les vitamines, al ser una combinació dels principals nutrients que necessita la nostra pell, son ideals per a reanimar la pell fatigada ja que aporten lluminositat i per a la prevenció d’una intensa exposició al sol per la seva acció antioxidant.