Laserteràpia

Lesions Vasculars

varices

Com a conseqüència de l’envelliment de la pell, del dany solar acumulat o degut als trastorns circulatoris, es poden produir lesions vasculars que es manifesten com:

  • Varius, varícules i telangièctasi
  • Punts robí
  • Cuperosi i rosàcia
  • Taques en Vi d’Oporto (Nevus flammeus)
  • Hemangiomes i angiomes
  • Dany solar crònic

Aquests tipus de lesions es poden tractar mitjançant el làser Neodimi-YAG 1064, que permet eliminar-les de forma segura i definitiva.

Cicatrius i queloides

cicatrices y queloides

Les cicatrius queloides apareixen com una resposta de la pell davant d’un procés de reparació d’una ferida, una cremada o un procés d’inflamació com per exemple, l’acne, degut a que les fibres de la dermis han format un teixit de mala qualitat.

Mitjançant el làser no ablatiu es pot renovar l’aspecte definitiu de la pell que es troba desestructurada.

Taques

manchas

Es tracta d’aquelles taques marrons que podem trobar a zones que han patit una acumulació excessiva de llum solar al llarg del temps, com per exemple, les mans, l’escot, la cara o les espatlles.

En aquests casos, s’utilitza la llum polsada i el làser no ablatiu fraccionat, que permet un resultat còmode per al pacient ja que no es formen crostes gaire evidents. Addicionalment, un dels efectes secundaris que produeix es la millora de l’aspecte de la pell per la generació de col·lagen.

Estries

estrias

Les estries son el resultat de la ruptura de la pell com a conseqüència d’un excés de tensió. Actualment, un dels pocs tractaments que té evidència científica per millorar l’aspecte de les estries és la combinació del làser ablatiu fraccionat i el no ablatiu fraccionat, ja que repara la pell afectada en poques sessions. Quan les estries son rosades, és a dir, recents, l’ús del làser les pot fer desaparèixer. En canvi, quan son blanques, és a dir, antigues, el làser millora el seu aspecte.

La combinació del làser no ablatiu i làser ablatiu fraccionat és l’únic procediment capaç de reparar la pell afectada en unes 6 sessions com a mínim, separades entre si per períodes d’un mes.

Fotorejoveniment o resurfacing

rejuvenecimiento o resurfacing

Quan el pacient busca reforçar i reafirmar la flaccidesa de la pell, el foto rejoveniment permet activar fibres musculars i produir col·lagen, generant un aspecte transitori d’estirament.

En canvi, el resurfacing consisteix en renovar tota la pell, millorar el despenjament facial i les taques solars mitjançant el làser C02 fraccionat.