Neuromoduladors

Elimina arrugues facials sense necessitat de passar pel quiròfan.


botox-toxina-botulinica-facial-medicina-estetica-barcelona-teknonbotox-toxina-botulinica-facial-medicina-estetica-barcelona-teknon


Informacions que hauríem de saber abans de realitzar un tractament amb neuromoduladors i la nostra experiència:


1. Què són els neuromoduladors?

Són una proteïna que, aplicada en dosis mínimes als músculs del front i del voltant dels ulls, produeix un efecte de relaxació d'aquests músculs.


2. Como s'apliquen?

Mitjançant injeccions. A través d'una agulla molt fina, les injeccions s'apliquen a les zones que volem relaxar i en les dosis (unitats) necessàries a aquest fi. Posem crema anestèsica 10 minuts abans del tractament per minimitzar el dolor de la punxada, tot i que moltes pacients no en necessiten.


3. Com actuen?

Inhibeixen la formació d'acetilcolina (substància neurotransmissora responsable de la contracció muscular). Com que el múscul no es contrau, l'arruga disminueix o desapareix. Al llarg de 5 o 6 mesos, aquest efecte es dilueix i el múscul torna a segregar acetilcolina i es torna a contraure, i l'arruga surt de nou.


4. Hi ha contradiccions?

Sí, en persones que pateixin malalties neuromusculars, estiguin embarassades o en període de lactància. També s'observa que en persones de més de 70 anys els neuromoduladors no són tan eficaços, perquè la musculatura pot ser més atròfica i dèbil del normal.


5. Quines precaucions he de tenir després del tractament?

Evitar l'aire condicionat fred o bé l'aire molt fred a la zona (per exemple, l'aire condicionat dels avions, directe a la cara), ja que podria tenir un efecte potenciador dels neuromoduladors, sobretot les primeres setmanes. No és necessari fer massatges a la zona després del tractament.


6. Per què algunes persones que ho han provat no els ha agradat?

Si els neuromoduladors s'apliquen de manera adequada, en la dosi correcta i en els músculs adequats, el resultat és molt satisfactori. Normalment demanem a les pacients que al cap de 10 dies es facin un control per valorar que tot estigui correcte.