Setmana Sense Sang 2012

II Setmana de l’Ús Racional de la Sang, afrontant reptes

banner-2012-v3banner-2012-v3


Aquest any, la II Setmana de l'Ús Racional de la Sang, Afrontant reptes, que tindrà lloc entre els dies 5 i 10 de novembre, té com a objectiu difondre els últims avenços, conceptes, tècniques i tecnologies que afecten a aquesta pràctica.


Durant aquesta setmana, organitzada per la Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang (UMCSS) i Fundació Teknon, s'atendran de manera específica diferents temàtiques d'interès per a aquells professionals que treballen en entorns "sense sang", temàtiques entre les que destaquen l'abordatge de l'hemorràgia obstètrica o el xoc hipovolèmic, entre altres.

La setmana, basada en la Awareness Week que lidera la Society of Advancement of Blood Management (SABM) als Estats Units, és un fòrum òptim de diàleg dedicat a la població en general, per donar a conèixer el concepte Blood Management, com a professionals, per compartir novetats i progressos.

Un espai que compta amb l'aval científic de diferents entitats, i crèdits de formació continuada, on experts de reconegut prestigi nacional i internacional com el Dr. Spahn, la Dra. Cristina Rossi o el Dr. Antonio Pérez Ferrer, es donaran cita per compartir experiència i recursos.

Per Centro Médico Teknon, la UMCSS representa una millora per als pacients tant a nivell ètic i tecnològic, com a nivell qualitatiu. Una opció innovadora que garanteix una millor arribada a l'entorn quirúrgic, la recerca de la millor opció terapèutica valorant el risc de sagnat, sent un procés sotmès a un control rigorós.