Setmana Sense Sang 2013

III Setmana de la Medicina i la Cirurgia Sense Sang. Gestió de la sang del pacient: avançant cap al futur

Semana sin sangre 2013

Entre el 21 i el 26 d'octubre se celebrarà la III Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang a Centre Mèdic Teknon. Sota el lema "Avançant cap al futur", aquesta tercera edició se centrarà en la difusió dels últims avenços en el Patient Blood Management (gestió de la sang centrada en el pacient), i comptarà amb la participació de prestigiosos professionals de centres de referència internacionals, com el Texas Children 's Hospital, el Cambridge University Hospital o el University of Rochester Medical Center, entre d'altres.

En aquesta edició, les conferències, organitzades per la Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang (UMCSS) de Centre Mèdic Teknon i Fundació Teknon, giraran al voltant del debat sobre l'aplicació del concepte Patient Blood Management en especialitats comopediatría o oncologia. El debat de dissabte, dia dedicat al pacient, se centrarà en la importància d'un adequat tractament de l'anèmia davant la perspectiva d'un acte quirúrgic (pilar bàsic del Patient Blood Management), amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre aquest concepte i els beneficis de l'ús racional de la sang.

Els ponents, experts en medicina i cirurgia sense sang en les seves respectives especialitats, compartiran les seves experiències amb els assistents creant un fòrum idoni per promoure el debat i l'intercanvi d'opinions, i per fomentar la posada en comú de coneixements. Les jornades també es retransmetran en directe a través del web.

En l'actualitat, Centre Mèdic Teknon és reconegut a nivell estatal com a centre de referència, oferint un servei transversal en Medicina i Cirurgia Sense Sang capaç d'abordar totes les especialitats medicoquirúrgiques.

Amb l'aval científic de:

avalaval

Amb la col·laboració de:

colaboracioncolaboracion