Setmana Sense Sang 2014

Blood Management: amb sang pròpia, millors resultats per al pacient

semsem

El concepte Patient Blood Management aplicat al camp de la Cardiologia i la Cirurgia Cardíaca serà el principal protagonista de la nova edició de la Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang, que tindrà lloc al Centro Médico Teknon entre el 12 i el 14 de novembre. En aquesta ocasió, la setmana, que arriba a la seva 4ª edició, també reforçarà aquest concepte en la medicina i cirurgia sense sang aplicada a pacients crítics.

Aquest any la setmana s'emmarca sota el títol "Amb sang pròpia, millors resultats per al pacient" i comptarà amb experts ponents reconeguts a nivell internacional com el Dr. Ranucci, el Dr. Vaislic, la Dra. Ewa A. Jankowska, la Dra . Beverly Hunt, el Dr Comín Colet, la Dra. Mercè Cladellas, el Professor Muñoz, el Prof. Mike Murphy i la Dra. Marcela Contreras, entre d'altres.

La Setmana de la Medicina i la Cirurgia Sense Sang està organitzada per la Unitat de Medicina i Cirurgia Sense Sang (UMCSS) del Centro Médico Teknon, referent a nivell estatal que ofereix aquest servei a totes les especialitats medicoquirúrgiques, i Fundació Teknon.

Amb la col·laboració de:

Aval científico y colaboradores 2014Aval científico y colaboradores 2014