Unidad de tráficosUnidad de tráficos

Unitat d’atenció al lesionat de trànsit

No et preocupis de res, nosaltres t'ajudem amb tot

Ha patit algun accident de trànsit?

Al Centro Médico Teknon li oferim la millor assistència sanitària a través de la nostra completa Unitat d'atenció al lesionat per accident de trànsit. Al centre hospitalari comptem amb un equip multidisciplinari, capaç de diagnosticar i tractar lesions, en el menor temps possible i de forma eficient.

Aquesta unitat presta atenció, 24 hores al dia i 365 dies a l'any, a persones que han patit un accident de trànsit. Disposem de tots els recursos necessaris per a la seva màxima tranquil·litat i seguretat: ràpid accés a serveis de suport (ressonància magnètica, TAC, ecografia, laboratori i sala d'operacions) i un equip de professional que compleix tots els requisits funcionals i organitzatius.

Així, davant d'un accident de trànsit, li oferirem la millor atenció sanitària per a una completa rehabilitació i ens ocuparem, per a la seva total comoditat i tranquil·litat, dels tràmits necessaris amb la seva companyia d'assegurances .

Amb gran experiència en l'atenció sanitària a lesionats de trànsit

Al Centro Médico Teknon vostè rebrà un tracte integral i personalitzat. Disposem de les últimes innovacions tecnològiques i els millors especialistes mèdics en accidents. Després de patir un sinistre, no només és important l'atenció urgent per salvar la vida del pacient, sinó que també és necessari fer un seguiment durant tot el període de recuperació per evitar posteriors seqüeles.

Es troba en mans expertes

A Centro Médico Teknon li prestarem una assistència sanitària que inclou primera visita d'urgències, hospitalització, proves diagnòstiques, consultes d'especialistes, consulta amb metge rehabilitador i tractament de rehabilitació, unitat de cures intensives i, en cas de ser necessari, cirurgia urgent.

Per garantir una assistència sanitària de qualitat, posem a la seva disposició un ampli equip de professionals mèdics i fisioterapeutes, especialistes en l'atenció d'aquest tipus de lesions.

Nosaltres ens encarreguem de tota la gestió necessària amb la seva companyia d'assegurances. Vostè només haurà de recuperar-se de les seves lesions sense necessitat de preocupar-se de tràmits administratius.

Com actuar en cas d'accident?

Les lesions d'accidents de trànsit han de ser tractades de forma precoç i exhaustiva per evitar seqüeles a llarg termini. D'aquesta manera, al Centro Médico Teknon li oferim una assistència sanitària ràpida i de qualitat. En cas d'accident o de dolor arran d'un sinistre, recordi:

  1. Vingui al servei d'urgències del Centro Médico Teknon. Aquí l’atendrem de forma precoç i exhaustiva. Igualment, en cas de ser necessari, el derivarem a la Unitat d'atenció al lesionat per accident de trànsit del mateix centre per continuar amb la seva recuperació.
  2. Oblidi, per tant, els tràmits administratius. Des del Centro Médico Teknon ens ocuparem de les gestions necessàries amb la seva companyia d'assegurances. Sense necessitat de mútua de salut, ni esperes.
  3. Al Centro Médico Teknon hem habilitat un correu electrònic directe perquè vostè pugui sol·licitar tota la informació necessària a la nostra Unitat de lesionats per accident de trànsit, en cas d'haver patit un accident trafico.tkn@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Estem a la seva disposició.

Contacte:

Edificii Marquesa. Despacho 7 y 8
C. Vilana 12, 08022 Barcelona
Mail: trafico.tkn@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva
Telèfon: 93 290 64 08