Què és la cirurgia estètica facial?

Què és la cirurgia estètica facial?

La cirurgia estètica facial està constituïda per un conjunt de procediments mèdics, no quirúrgics, que tenen per objectiu millorar l’estètica de la cara, retardar l’envelliment facial i/o millorar les faccions.

Cal redundar en què els procediments mèdics no són quirúrgics, sinó que es realitzen mitjançant tècniques com la injecció que no requereixen cap operació.Quins són els procediments més habituals?

Aplicació de proteïna botulínica (Botox)

La proteïna botulínica o Botox és una proteïna natural purificada que s’utilitza per reduir o eliminar les arrugues facials. La seva aplicació consisteix en petites injeccions en zones de la cara i no es requereix anestèsia.

Aplicació d'implants (àcid hialurònic, hidroxiapatita)

L’àcid hialurònic i la hidroxiapatita són substàncies de síntesi artificial que s’infiltren per donar volum millorant els plecs o solcs de la cara. També donen volum i perfilen els llavis. Per a la seva aplicació s’utilitza anestèsia local.

Fils tensors efecte lífting

L’efecte lífting consisteix en fils que tensen les parts toves de la cara per corregir la flacciditat i caiguda dels teixits deguda a l’edat. S’apliquen de manera ambulatòria i únicament cal anestèsia local..

Combinació de tractaments

L’estudi i diàleg amb els pacients permet la planificació personalitzada del rejoveniment integral de la cara mitjançant la combinació dels diferents tractaments.

Qui és la Dra. Núria Mir Ulldemolins?

dradra

La Dra. Núria Mir Ulldemolins és Mèdic Otorrinolaringòleg, actualment Cap de Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet i Vocal de la Secció de Cirurgia Plàstica Facial de la Societat Espanyola d’Otorrinolaringologia.

Es va formar com Resident MIR en Otorrinolaringologia i Patologia cervicofacial a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. En la seva trajectòria professional la rinoseptoplàstia i la cirurgia facial ocupen un lloc principal: la Dra. Mir ha realitzat cursos i estades amb cirurgians experts en rinoplàstia com el Dr. G. Aiach a Paris, ha publicat sobre la rinoseptoplàstia i participa habitualment en cursos, congressos i conferències sobre rinoseptoplàstia.

És a més Doctorada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i té el Màster en Medicina i Cirurgia Cosmètica per la Universitat de Barcelona.