Cirurgia nasal estètica (rinoplàstia)
L’harmonització del nas pot ajudar a la persona a sentir-se millor, i augmentar la seva confiança en el seu aspecte físic

El nas és un element que dóna equilibri i harmonia a la cara. Moltes persones es plantegen fer-se un retoc perquè se senten insatisfetes amb la forma o la mida del seu nas, i això les condiciona i afecta emocionalment.

La rinoplàstia és la cirurgia que modifica la dimensió i la forma del nas per tal de donar a la cara un aspecte harmoniós i agradable.

Cirurgia_nasal_esteticaCirurgia_nasal_estetica

La correcció d’un defecte nasal s’ha de contemplar globalment: cal analitzar els desitjos de millora de la persona que es vol operar, però també les seves característiques físiques i facials (edat, grau de salut, textura de la pell, estructura òssia, etc.).

La Dra. Colomé analitza tots els paràmetres que poden condicionar l’èxit de l’operació i fa una proposta de millora realista que s’ajusti als desitjos de la persona que es vol operar i alhora eviti possibles complicacions funcionals en un futur.


VisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisVisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_gris Cada nas és diferent i cal mantenir aquesta individualitat


El nas, a diferència d’altres parts del cos que poden embellir-se a través de la cirurgia, és un òrgan molt delicat: té unes funcions importants que s’han de respectar i prioritzar a l’hora d’operar.

Tot i ser una operació amb finalitat estètica, és important que la rinoplàstia vagi a càrrec de cirurgians rinòlegs, que són els especialistes en l’òrgan nasal en la seva globalitat.

En cas que en l’exploració inicial es detecti també un problema funcional, es plantejarà una intervenció quirúrgica que permeti abordar els dos problemes de forma conjunta en una sola entrada a quiròfan.


VisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisVisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_gris La Dra. Colomé fa un abordatge global de la persona, on estètica i funció van juntes


Gràcies a la seva atenció propera, la Dra. Colomé pot donar resposta als dubtes del pacient abans de l’operació i garantir els bons resultats de la rinoplàstia.


Vol resoldre algun dubte sobre la rinoplàstia?