Especialista en nas
La Dra. Colomé, especialitzada en l’òrgan nasal, atén des de fa més de 25 anys pacients amb una mirada integrativa

El nas ha estat durant molt de temps el gran oblidat de la medicina i, malauradament, encara ara molts pacients amb patologies nasals s’esperen molt abans d’anar al metge.

Una bona salut nasal és essencial per a la salut general de la persona, ja que el nas té moltes funcions que incideixen en la respiració, l’oxigenació, el gust i l’olfacte, la salut cardiovascular, la fonació i, fins i tot, la sexualitat.

El nas té també un rol important en l’aspecte físic de les persones, essent el principal responsable de l’harmonia facial. Sentir-se bé amb la seva fesomia és un element important de benestar.

Especialitat_nasEspecialitat_nas

La Dra. Colomé, otorinolaringòloga, rinòloga i cirurgiana, està especialitzada en l’òrgan nasal i en la seva relació amb la resta del cos, amb un enfocament des de la medicina integrativa.


VisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisVisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisLa Dra. Colomé ofereix excel·lència en la cirurgia nasal estètica i funcional


La Dra. Colomé atén personalment cada pacient, estudia cada cas amb una mirada global i sap quan cal recórrer a la cirurgia i quan no.

El coneixement exhaustiu de l’òrgan nasal li permet garantir un bon resultat quirúrgic, ja sigui el motiu de la consulta estètic com funcional.


Quin és el motiu de la seva consulta?


Els nostres pacients gaudeixen dels resultats

CRMC_nuestro-pacientesCRMC_nuestro-pacientes


La millora és total
C.G.G. Home de 38 anys

No he tingut mai més una migranya
A.R.L. Dona de 58 anys

M'havien de fer un nas nou!
X.B.P. Home de 21 anys


¿Vol conèixer més testimonis de pacients?Este enlace se abrirá en una ventana nueva


Veure més testimonis