Notícies
La Dra. Colomé participa activament en la difusió de la importància d’una bona salut nasal per la qualitat de vida de les persones

Durant aquests 25 anys, la Dra. Colomé ha col·laborat oferint xerrades, tallers i conferències en diferents espais professionals, com el Centre d’Alt Rendiment EsportiuEste enlace se abrirá en una ventana nueva (CAR), el FCBEste enlace se abrirá en una ventana nueva o la Societat Catalana de Medicina de l’EsportEste enlace se abrirá en una ventana nueva (SCME), entra molts d’altres.

També ha participat en diferents congressos de medicina, de caràcter nacional i internacional, per contribuir al fet que la salut nasal rebi una atenció adequada i impulsar nous abordatges des d’una mirada integrativa.

A més, la Dra. Colomé ha estat convidada com a experta en diferents mitjans de comunicació, per sensibilitzar sobre la importància de la salut nasal.

Al programa ‘La ciencia de la salud’, de La 2 de TVE, la Dra. Colomé i el seu equip han estat els especialistes convidats per parlar sobre salut nasal. Aquí podeu veure el programa complet:


Vol veure més intervencions de la Dra. Colomé?

medios digitales colome calafi. Este enlace se abrirá en una ventana nuevamedios digitales colome calafi

Veure més notícies