Dermatologia cosmètica

Revitalització profunda de la pell

Dermatología-cosmética

Consisteix a realitzar múltiples microinjeccions, pràcticament indolores, a la part profunda de la pell de cara, coll, escot o mans. Gràcies a aquest intens efecte nutritiu, s'obté un gran increment de l'elasticitat i la turgència, que proporciona un aspecte més juvenil de manera immediata i a la llarga un retard preventiu d'arrugues i flacciditat. Les substàncies utilitzades són l'àcid hialurònic juntament amb vitamines i oligoelements.

Si es desitja obtenir un rejoveniment ràpid en una pell bastant deteriorada, es realitza un tractament de "xoc" durant 3 mesos.

Si simplement volem prevenir i complementar els nostres tractaments facials, és suficient realitzar-lo una o dues vegades a l'any.

És ideal una sessió a qualsevol edat abans o durant l'estiu, ja que el reforç que donem al cutis esmorteeix extraordinàriament l'efecte de càstig del sol.

Remodelació del Contorn facial i llavis. Tractament d'arrugues profundes, ulleres i restauració del volum facial ("despenjament facial")

Són els anomenats materials de farciment. Serveixen per a la correcció immediata de qualsevol tipus d'arrugues, tant superficials com profundes, per a la rectificació de marques i cicatrius facials i per pronunciar i remarcar els llavis o el mentó.

El producte utilitzat és l'àcid hialurònic, que no només dóna volum sinó que pel seu efecte absorbent d'aigua i nutrients enriqueix la pell i exerceix un efecte preventiu de l'envelliment.

La durada del producte implantat oscil·la entre 6 i 18 mesos, en funció del tipus de material utilitzat, la quantitat injectada, el grau de correcció aconseguit després del tractament i els hàbits del pacient (fumador, llargues exposicions al sol, poca hidratació, cura de la pell, etc).

El tractament es realitza amb anestèsia local o sense, depenent de la sensibilitat de cada pacient. El resultat és visible immediatament, tot i que pot produir algunes reaccions locals pròpies d'una petita punxada.

llavis

Contorno-facial

Toxina botulínica (Vistabel ®, Azzalure ®)

Produeix una relaxació dels músculs del terç superior de la cara, amb la finalitat d'esborrar o atenuar arrugues d'expressió, així com corregir asimetries facials. Aplicat de forma adequada, el resultat és molt bo i proporciona un aspecte de cara relaxada, sense tensió i, per tant, més juvenil.

L'efecte apareix al voltant del 3r o 4t dia i es completa als 10-15 dies. L'efecte de la primera sessió acostuma a mantenir-se entre 4 i 6 mesos.

Peeling químic

Consisteix a aplicar sobre la pell una substància que, de forma accelerada, produeix una exfoliació superficial (eliminació de les cèl·lules mortes), estimula la renovació cel·lular i aconsegueix una pell més llisa i lluminosa.

Indicacions:

  • Fotoenvelliment cutani: arrugues fines, pell tacada
  • Pells grasses: acne, regulació de la pell seborreica, pell gruixuda amb porus dilatats, atenuació de marques residuals de l'acne

El nombre de sessions depèn de cada tractament, normalment cada 2 o 4 setmanes, o una o dues l'any en funció de la necessitat de cada situació.