Pacients internacionals
La Dra. Colomé ofereix una atenció adaptada a les necessitats dels pacients internacionals o que viuen lluny de Barcelona

La Dra. Colomé i el seu equip estan preparats per atendre pacients que no resideixen a Barcelona, perquè puguin beneficiar-se de la cirurgia estètica o funcional amb el màxim confort possible.

internacional. Este enlace se abrirá en una ventana nuevainternacionalEste enlace se abrirá en una ventana nueva


Vol conèixer el procés d’atenció al pacient no resident?

  • Abans de l’estada a Barcelona, es fa un primer contacte, on el pacient aporta tota la informació de la seva història clínica, i s’analitzen els diagnòstics i les proves ja existents.

    Amb aquesta informació sovint ja es pot fer un pressupost aproximat, i es poden programar les visites i la cirurgia.
  • Durant l’estada a Barcelona, es realitza la visita preoperatòria, la intervenció i dues visites postoperatòries. En total, l’estada a la ciutat serà d’entre 6 i 10 dies, segons cada cas.

  • Un cop a casa, la Dra. Colomé hi contacta i ofereix comunicació directa per resoldre els dubtes que puguin aparèixer els primers dies. A partir d’aquí, es fa seguiment a distància de l’evolució, segons les necessitats de cada cas.

Si ho desitja, podem oferir-li un assistent personal, que l’atendrà en el seu idioma abans, durant i després de l’ingrés.