EndoscopiaEndoscopia
EndoscopiaEndoscopia

Endoscòpia

Obtenir un diagnòstic precís i utilitzar tècniques terapèutiques que eviten, en molts casos, la necessitat de recórrer a cirurgia convencional

Dr. Turró y Dr. EspinósDr. Turró y Dr. Espinós

La Unitat d'Endoscòpia i Proves Funcionals Digestives de Centre Mèdic Teknon és segurament la més moderna i completa de les Unitats d'Endoscòpia Digestiva al nostre país. Inaugurada el 1988 pels doctors Jorge C. Espinós i Jesús Turró, s'ha caracteritzat per realitzar sempre una endoscòpia de màxima qualitat mitjançant l'ús de la tecnologia més avançada i comptant amb els millors especialistes en cada camp dels que composen l'endoscòpia digestiva, estant especialment motivats en les tècniques d'endoscòpia terapèutica que substitueixen per mitjans no invasius a la cirurgia convencional.

L'equip mèdic està format per més de 20 digestòlegs especialitzats en endoscòpia, ofereix i realitza totes les tècniques de diagnòstic i tractament, fent ús en molts casos de tècniques innovadores desenvolupades i instaurades a partir de la nostra unitat.

Així mateix, el Servei d'Endoscopias disposa d'una àmplia infraestructura formada per 7 sales d'endoscòpia amb 15 boxes, la qual cosa ens permet atendre els nostres pacients amb la màxima precisió i sense demores.

En l'actualitat, a més de l'endoscòpia convencional i el screening de càncer de còlon, comptem amb les següents unitats: