EndoscopiaEndoscopia
EndoscopiaEndoscopia

Endoscòpia

Obtenir un diagnòstic precís i utilitzar tècniques terapèutiques que eviten, en molts casos, la necessitat de recórrer a cirurgia convencional

Dr. Turró y Dr. EspinósDr. Turró y Dr. Espinós

La Unitat d'Endoscòpia i Proves Funcionals Digestives de Centro Médico Teknon va ser creada el 1988 pels doctors Jorge C. Espinós i Jesús Turró. Des de la seva creació, el nostre objectiu ha estat realitzar una endoscòpia actual mitjançant l'ús de la tecnologia més avançada, la qual ens permet obtenir un diagnòstic precís i utilitzar tècniques terapèutiques que eviten, en molts casos, la necessitat de recórrer a cirurgia convencional.

En els últims 15 anys, el nostre equip ha realitzat més de 200.000 endoscòpies. L'equip mèdic, format per més de 20 digestòlegs especialitzats en endoscòpia, ofereix i realitza una àmplia gamma de tècniques de diagnòstic i tractament, i fa ús de tècniques innovadores desenvolupades i instaurades a partir de la nostra unitat.

La nostra unitat d'Endoscòpies és pionera en l'ús de la sedació i monitorització del pacient en els casos necessaris, la qual cosa permet oferir als nostres pacients una atenció medicoassistencial totalment professional, sense molèsties i amb el màxim confort. Així mateix, el Servei d'Endoscòpies disposa d'una àmplia infraestructura formada per 6 sales d'endoscòpia amb 14 boxs de recovery (de recuperació), la qual cosa ens permet atendre els nostres pacients amb la màxima precisió.

Actualment, a més de l'endoscòpia convencional i l'screening del càncer de còlon, disposem de les següents unitats: