tabaquismo neumologiatabaquismo neumologia
prevencion tabaquismoprevencion tabaquismo

Unitat Integral de Tabaquisme

Chequeig Específic Pulmonar

El nostre equip de Pneumologia liderat per professionals de prestigi realitza una revisió específica pulmonar a pacients a la Unitat Integral de Tabaquisme al Centre Mèdic Teknon. Aquesta revisió mèdica consta d'una primera consulta amb Pneumologia on es valorarà la necessitat de completar l'estudi mitjançant proves diagnòstiques realitzades en un sol dia pels nostres professionals multidisciplinaris com: prova funcional respiratòria (DLCO), cooximetria, analítica general, TAC de baixa dosi de radiació (TCBD), etc.

Els resultats d'aquesta primera visita determinaran la necessitat d'un tractament i proposta de seguiment i/o la participació al programa de diagnòstic precoç de càncer de pulmó. En tots els casos, el nostre equip mèdic recomanarà sempre fer el programa de deshabituació tabàquica amb els nostres especialistes.

A més, et volem dir que en aquest camí no estàs sol. Una malalta especialitzada serà la responsable d'acompanyar-te durant tot l'itinerari de proves, a més d'una atenció personalitzada, podràs resoldre tots els teus dubtes, compartir les teves experiències, moments de crisi quan ho necessitis.

Programa de deshabituació tabàquica

Perquè sabem com és de difícil deixar de fumar, t'acompanyem amb un programa de deshabituació tabàquica personalitzat i adaptat a les teves necessitats. No hi ha un programa de deshabituació al mercat tan global i holístic que incideixi en controlar i identificar els moments crítics que pot tenir el pacient que vol deixar de fumar. El nostre conjunt de professionals de diverses disciplines us acompanyaran perquè arribeu a la meta amb èxit. El tabac és perjudicial per a la teva salut, per això volem ajudar-te mitjançant el nostre programa:

  • Visita inicial a un dels nostres pneumòlegs.
  • Visita inicial amb els nostres psicòlegs on s'establirà un dia concret, l'inici del cessament.
  • Visites de seguiment per infermeria i/o amb el psicòleg. Es prendrà com a referència el dia de l'inici del cessament i es programaran visites als 15 dies, 6 setmanes, 3, 6 i 12 mesos.
  • El programa també ofereix serveis complementaris en format paquetitzat que consisteixen en una visita a un nutricionista, visita amb el preparador físic i una visita de fisioteràpia respiratòria.