Confia la teva salut a les millors mans

Més de 25 anys millorant la salut i la qualitat de vida dels nostres pacients. Som especialistes en tractaments de l'obesitat, i pioners en MEGA, baló gàstric ingerible, baló intragàstric, endomanga, reparació de la cirurgia bariàtrica, nutrició i dietètica i psiconutrició.

Busquem el millor per a cada persona des d'un abordatge multidisciplinari.

  • +25 anys d'experiència
  • +935 Pacients han millorat la qualitat de vida
  • +360º Abordatge integral del teu cas

Cada pacient és únic, el tractament també

No parlem només de tècniques, ni de dietes… parlem de programes i protocols personalitzats específicament desenvolupats per a cada individu. "Perquè darrere de cada persona hi ha una història d'èxit (I'M BEST) que vol convertir-se en realitat i per aconseguir-ho ha de ser tractada amb cura, experiència, coneixement i compromís".


Per què Imbest?

No se'ns escapa res, coneixem i oferim la varietat més àmplia i innovadora de Solucions i Tècniques per acompanyar-te a aconseguir el teu objectiu en la lluita de la malaltia de l'obesitat, i el sobrepès: Millorar la teva salut i qualitat de vida.

Però a més… t'escoltarem, ens adaptarem al teu cas, buscarem la millor opció, proposarem millores i t'acompanyarem durant tot el procés en la consecució del teu objectiu que també és el nostre.


Les nostres tècniques

A IMBEST, equip d'Endoscòpia Bariàtrica i Nutrició de l'Institut d'Endoscòpia Avançada Espinós Turró, us oferim totes les tècniques endoscòpiques que hi ha per tractar un problema de sobrepès o obesitat; no obstant això, hi ha alguna cosa important que has de saber… les tècniques són el vehicle amb què iniciarem el viatge…

Una bona companyia, una correcta planificació i la teva pròpia actitud són els factors que marcaran els ritmes i resultats del viatge… Iniciem el viatge?


La nostra vocació és oferir la millor solució, no un tractament

La unió de reconeguts especialistes mèdics internacionals en el tractament del sobrepès i la malaltia de l'obesitat IMBEST: Unitat d'obesitat i d'Endoscòpia bariàtrica, de l'Institut d'Aparell Digestiu Teknon a Barcelona.

Una vocació comuna per oferir la millor (BEST) solució, no només un tractament.

Un pensament innovador que ens porta a crear i desenvolupar noves metodologies per abordar el pacient des de múltiples perspectives IMBEST (Innovació Mèdica)

El nostre afany continu per millorar la nostra manera de treballar i la relació amb els nostres pacients per tal de ser els millors especialistes en nutrició, tractament de sobrepès, obesitat i malalties relacionades. (I'M BEST)


Dades de Contacte:

Contacta amb nosaltres i explica'ns el teu cas. Estarem encantats d'assessorar-te en la teva lluita contra el sobrepès o l'obesitat. Buscarem quina és la tècnica més adequada per a tu sense cap mena de compromís. La teva salut és el primer. Volem que confiïs en nosaltres.

Email: info@imbest.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva
Horari: De dilluns a divendres de 08:00h a 20:00h.
Telèfon: 629 23 55 34