El grup Quirónsalud ha signat dos Memorandum of Understanding (MoU), que equival a un acord de cooperació, amb l’Al Hosn Hospitality Surgery Center i el Dubai Health Authority per incrementar la cooperació entre totes les institucions. Tots dos acords s'han establert per promoure la qualitat assistencial i la innovació mèdica, així com per fomentar l'intercanvi de relacions entre professionals de les diferents institucions.

firma-acuerdo-cooperacionfirma-acuerdo-cooperacion

Gràcies a aquest acord, professionals de reconegut prestigi nacional i internacional dels diferents hospitals Quirónsalud a Barcelona podran visitar els dos hospitals de referència a Abu Dhabi per intercanviar coneixements i visitar pacients, així com impartir cursos en diferents especialitats. L'acord també contempla que els hospitals privats a Barcelona podran tractar els pacients referits dels centres mèdics d'Abu Dhabi, sempre que ho considerin necessari, per a realitzar tot tipus de proves mèdiques o diagnòstiques, proves suplementàries, intervencions quirúrgiques i hospitalització.

L'acord el van signar, Germán Barraqueta, gerent dels Hospitals Privats del Grup Quirónsalud a Catalunya i Aragó, i el Dr. Ayman Younes, per part de l'A l'Hosn Hospitality Surgery Center; i el xeic Abdulla bin Butti A l'Hamed, president de el Departament de Salut d'Abu Dhabi. Aquest últim va declarar: "Estic encantat d'haver arribat a un acord de bona fe amb Quirónsalud. Aquesta col·laboració aconsegueix construir llaços més estrets entre Espanya i la Unió dels Emirats Àrabs Units i també ajudarà a el creixement i progrés en els camps mèdics d'ambdues nacions".

Amb aquestes aliances, el grup Quirónsalud amplia la seva gran experiència en el maneig internacional de pacients que requereixen atenció mèdica amb professionals de reconegut prestigi.