A la Unitat de Medicina Marítima (Barcelona Cruise Medicals - IMS BCN), coordinem i administrem l'atenció i prestació de serveis mèdics i quirúrgics per a pacients referits per metges de vaixells de creuer així com de iots, tant tripulants com passatgers, que ancoren a Barcelona. La nostra gestió abasta tota la logística que comporta la coordinació d'interconsultes mèdiques especialitzades, imatges i procediments diagnòstics i l'activació d'ambulàncies i transport de pacients des del port fins a les dependències de Centro Médico Teknon. La nostra actuació, amb una experiència de més de 25 anys, està emmarcada en convenis amb les directives mèdiques de les millors companyies de creuers del món, amb les quals tenim una molt bona cooperació, i la seva confiança està molt consolidada.

L'administració d'aquests serveis exigeix ​​un profund coneixement de la medicina marítima, no només pel que fa al que implica cada cas mèdic per se, sinó també, un coneixement de les normes marítimes internacionals pel que fa a:

  • Seguretat a bord
  • Control d'epidèmies
  • Salut ocupacional
  • Sense excloure els conceptes elementals del sistema mèdic-legal americà, factor important per assegurar-nos que cada pacient confiat als serveis mèdics/hospitalaris del centre obtingui una documentació completa, precisa, clara i oportuna, i traduïda a l'idioma anglès, que és la llengua Oficial a bord dels vaixells creuers.

Per a una bona coordinació logística en casos d'urgències mèdiques, el nostre sistema inclou tot el suport de les autoritats portuàries, de les consignatàries que serveixen com a vincle directe i personalitzat entre el vaixell i el port, les directives de Sanitat Exterior, i les principals plataformes de Serveis d'ambulàncies privades de Barcelona.

A més, Barcelona Cruise Medicals (IMS BCN) és l'únic centre autoritzat a Catalunya, i un dels pocs a Espanya, per a la realització d'exàmens de salut ocupacional de les companyies de creuers més importants (PEME: Pre-employment Medical Examination).

Contacte
Tel. +34 619 051 281
coordinator@barcelonacruisemedicals.com

logos medicina maritimalogos medicina maritima