En què et podem ajudar?

Des del nostre Institut de l'Aparell Digestiu Teknon abastem una extensa llista de patologies. Consulta al llistat de serveis en què et podem ajudar.


Un equip mèdic format per més de 25 especialistes en Salut digestiva

El nostre equip mèdic disposa d'una contrastada i àmplia experiència, i tenim l'orgull de dir que hem dut a terme més de 400.000 endoscòpies. La nostra unitat, en què col·laboren més de 25 especialistes en aparell digestiu i endoscòpia, cobreix totes les subespecialitats i àrees d'interès en l'estudi i el tractament de les patologies de l'aparell digestiu. Comptem amb especialistes que realitzen totes les tècniques d'endoscòpia terapèutica més avançada tant en el tub digestiu (Esòfag-estómac-intestí i còlon) com en la via biliar i pàncrees i disposem de la infraestructura i mitjans més moderns i avançats per realitzar-les.


El nostre camí

En la última dècada l'endoscòpia intervencionista ha experimentat avenços notables. L'aparició d'innovacions en aquest camp és pràcticament continuada. L'ideal és que els tractaments endoscòpics mínimament invasius substitueixin i evitin una cirurgia convencional més agressiva i amb més risc de complicacions. I a això dediquem tots els nostres esforços. Així, per exemple, som l'únic centre privat de Barcelona on es fan disseccions submucoses per a la resecció en bloc de lesions preneoplàsiques o amb càncer en estats inicials evitant amputacions d'esòfag o estómac o còlon amb les complicacions que això comporta. També som l'únic centre on es realitza el tractament endoscòpic del diverticle de Zenker o de achalasia (Tècnica POEM), el primer centre on s'estan fent tècniques endoscòpiques per tractar el reflux gastroesofàgic, o tractaments sobre lesions de l'intestí amb enteroscòpia de doble baló o on s'han iniciat i perfeccionat tècniques endoscòpiques de reducció gàstrica per al tractament de l'obesitat.

Des del diagnòstic inicial fins al tractament endoscòpic més complex el nostre compromís és el de la qualitat i l'excel·lència.