Una bona respiració és essencial per gaudir d’una bona qualitat de vida.

Quan una persona pateix problemes respiratoris, es veuen afectades moltes altres funcions del cos i, en conseqüència, se’n ressent el seu benestar general.


VisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisVisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisUn bon diagnòstic, que tingui en compte tota la unitat respiratòria, és clau per donar una resposta completa.


En la funció respiratòria intervenen molts òrgans: el nas, els sins paranasals, les orelles, la faringe, la laringe, la tràquea i els pulmons. I tots ells formen una unitat respiratòria única.

Una atenció professional dels problemes respiratoris ha de començar per garantir el bon funcionament del nas —òrgan d’entrada de l’aire a aquesta unitat, important per l’oxigenació de la sang— i la seva relació amb la resta d’òrgans.

Ens ho explica en detall la Dra. Maria Colomé, responsable de la Unitat d’Obstrucció Respiratòria Nasal, en el següent vídeo.


Del programa "La Ciencia de la Salud - Respira", de La2 de TVE
Veure el programa complet


Així doncs, quan el funcionament del nas no és l’adequat, la resta d’òrgans de la unitat respiratòria i les seves funcions es veuen afectades.

Per això, comptem amb el suport de professionals del Campus Teknon de totes les àrees relacionades amb la unitat respiratòria, i donem una resposta integral als problemes d’obstrucció nasal dels nostres pacients.


VisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisVisualEditor_-_Icon_-_Block-quote_left_grisOferim una atenció completa de la unitat respiratòria nasal per garantir una respiració de qualitat


A la Unitat d’Obstrucció Respiratòria Nasal, fem un abordatge que té en compte la persona com un tot. Utilitzem tractaments mèdics i mètodes avançats de cirurgia menys agressius, que garanteixen una prompta recuperació i uns resultats òptims.


Patologies. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPatologies Diagnostic_tractament. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaDiagnostic_tractament Cuidem_salut_integral_3. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaCuidem_salut_integral_3
Donem resposta als seus problemes respiratoris Treballem de manera innovadora i respectuosa Cuidem de la salut integral dels pacients

Els nostres pacients milloren la seva qualitat de vida

La Mireia, professional de la música, ens explica en el següent vídeo els seus problemes respiratoris i com es van abordar.


Del programa "La Ciencia de la Salud - Respira", de La2 de TVE
Veure el programa complet


Vol conèixer més testimonis de pacients?

Veure més testimonisDonem resposta als seus problemes respiratoris nasals

  • Se li tapa el nas i no pot respirar bé?
  • Pateix de roncs o apnees?
  • Creu que ha perdut olfacte o gust?
  • No se sent a gust amb la forma del seu nas?

Contacti amb nosaltres, i posi's en mans d'un equip d'especialistes:

info@clinicarinologica.comEste enlace se abrirá en una ventana nueva

93 199 07 70