Més del 25% de la població pateix d’halitosi, una afecció de gran impacte psicosocial que condiciona les relacions socials, personals i laborals de qui la pateix. En algunes ocasions, fins i tot, condueix cap a l’aïllament social a causa de les inseguretats i el rebuig que provoca en algunes persones.

Un mal alè pot tenir unes 80 causes diferents i ser també símptoma d’alguna patologia no diagnosticada. Per això, cal abordar el problema des d’una perspectiva multidisciplinària. La Unitat Mèdica d’Halitosi de Teknon aposta per un equip multidisciplinari molt qualificat dins de les diverses especialitats mèdiques (gastroenterologia, otorinolaringologia, medicina interna, etc.), per tal d'unir en una sola unitat l'estudi i tractament d’halitosi més complets i trobar el tractament més efectiu.

La Unitat Mèdica d’Halitosi de Teknon està dirigida per dos especialistes en halitosi: el doctor Jonas Nunes, director de l'Institut de l’alè i responsable de la Unitat Mèdica d’Halitosi; i el doctor Jordi Coromina, director de la Unitat d'Otorinolaringologia i codirector de la Unitat d’Halitosi.


Contacte:

Centre Mèdic Teknon, consulta 170
Carrer Vilana, 12. 08022 Barcelona
+34 93 393 31 93. 626 11 11 95
Fax: +34 93 393 30 93

Secretària: Srta. Clara