Tecnología
Tecnología

Tecnologia

Tecnologia puntera per al diagnòstic i tractament de l’halitosi


Biosniffing o "nas electrònic" i cromatografia de gasos

Dins d’aquesta perspectiva multidisciplinària, la Unitat Mèdica d’Halitosi posa al servei dels seus pacients la tecnologia més puntera per al diagnòstic de la causa del problema, com el biosniffing o "nas electrònic" i la cromatografia de gasos, un mètode d’anàlisi que permet la separació de gasos d’una mostra d’aire per adsorció selectiva.

Aquests aparells d’origen molecular permeten identificar qualsevol gas present en l’alè humà —actualment se n’han descobert més de 3.000—, amb vista a poder triar el tractament adequat dirigit a l’origen de la pudor.

Làser per a eliminació del casi a les amígdales

En molts pacients, l’halitosi es deu a l’acumulació del casi a les amígdales, unes "boletes blanques" que s’originen per la descomposició dels aliments i que, a vegades, passen a omplir uns "petits forats" (criptes) que moltes persones tenen a les amígdales.

Mitjançant l'aplicació del làser s’eliminen totes les capes superficials i mitjanes de les amígdales, i així desapareixen totes les criptes i tot el casi. Una intervenció ràpida, indolora i sense sang.