CapturaCaptura

Us convidem a participar en la tercera edició d’una jornada interna de presentacions en què l’objectiu és compartir iniciatives, projectes o experiències entre tots. Estem convençuts que la vostra tasca professional, amb els projectes i iniciatives que porteu a terme dins el centre, ens enriqueixen a tots, i molt, des d’un vessant tan professional com fins i tot humana.

Enguany es premiaran les millors propostes dins de la categoria:
"Millor Experiència del Pacient".


Què és allò que podeu compartir?

  • Qualsevol iniciativa innovadora que esteu portant a terme, individualment o amb equip, i que creieu que és important explicar-la per què la resta de professionals del centre la coneguin.
  • Un projecte que esteu dissenyant per millorar qualsevol procés o procediment relacionat amb l’experiència pacient i que creieu que pot aportar molt de valor al servei que oferim.
  • Una experiència interessant de la qual us sentiu molt orgullosos i pot fer sentir orgullosos a tots els qui formem part del centre.

Presentacions
La jornada es farà dijous 1 de juny a partir de les 9 h. del matí a la Sala d’actes del centre, en què tots els participants tindreu 5 minuts per fer la vostra presentació.

Què cal fer per participar?
Primer de tot enviar una sinopsi de la vostra presentació (amb un màxim de 150 paraules), per correu electrònic a m.arizmendiarrieta@quironsalud.es (posant com a assumpte del missatge: Tu fas Teknon).
Cal indicar títol i autor/s del projecte, i com fareu la presentació (amb un PowerPoint, amb un vídeo, oralment sense cap suport…).
L’idioma de presentació és totalment lliure.
Termini per enviar la sinopsi: 28 de maig, fins a les 24 h.
El dia 30 de maig rebreu l’hora en què fareu la presentació.
Premis i festa!
Totes les presentacions optaran a guanyar un premi a la "Millor Experiència del Pacient".
El jurat, format per membres del Comitè Directiu i un membre de la Junta Facultativa, seleccionarà la presentació guanyadora.
El premi serà important i especial, però secret, fins al dia del lliurament no es coneixerà. El lliurament del premi es farà el dia de la Festa d’Estiu, que enguany celebrarem el dijous 15 de juny.


Animeu-vos-hi!
Compartiu les vostres experiències.
Ens agradaria sentir-vos a tots!
El nostre centre ets tu.