El Grup Quirónsalud ha estat inclòs en l'III Rànquing de les 50 millors empreses per a treballar a Espanya que ha publicat la revista Forbes, després d'una exhaustiva anàlisi de més de 2.000 empreses que superen els 500 treballadors realitzat per Sigma Dos, amb l'objectiu de donar a conèixer les millors pràctiques en recursos humans.

La selecció, segons els seus autors, pretén servir com a eina qualificada per a analitzar, comparar i posar en valor nous estàndards empresarials que serveixin per a millorar la situació dels treballadors en les seves empreses i, per consegüent, contribueixin a la millora de la societat en el seu conjunt.

A més, en aquesta edició s'ha inclòs en l'anàlisi l'estudi de les mesures adoptades per les empreses per a lluitar contra la Covid-19. En aquest sentit, l'informe recull l'agilitat, anticipació, màxima coordinació i treball en equip que hem demostrat durant la pandèmia, gràcies als nostres més de 40.000 professionals que s'han deixat la pell des del primer moment, cadascun des de la seva responsabilitat.

Sens dubte sortim més forts i preparats d'aquesta crisi en la qual encara estem immersos. Hem demostrat per què som el primer grup hospitalari d'Espanya, per què cobrim totes les especialitats mèdiques amb reconegut prestigi. I també per què oferim un entorn de treball segur, dinàmic i innovador amb els millors mitjans per als nostres professionals, que al seu torn tenen a la seva disposició grans oportunitats de desenvolupament per a impulsar la seva carrera professional en un entorn d'excel·lència.

Enhorabona a tota la família Quirónsalud i gràcies per contribuir i creure en aquest projecte de futur que creguem junts cada dia per a cuidar el que més ens importa: les persones i el seu benestar.