Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort als països desenvolupats, i l'Institut del Cor Quirónsalud Teknon s'ha posicionat com el referent de la cura d'aquests pacients en l'àmbit de la sanitat privada al nostre país. La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona, ​​en col·laboració amb l'Institut del Cor, han dissenyat un màster dirigit als professionals de la infermeria que vulguin especialitzar-se en l'atenció a pacient amb patologia cardiovascular. El programa es desenvolupa al voltant de tres aspectes fonamentals: l'efectivitat, la seguretat del pacient i l’experiència amb el pacient.

El nou Màster en Atenció Integral d'Infermeria al Pacient amb Malalties Cardiovasculars de UIC Barcelona compta amb un equip format per professionals altament qualificats, reconeguts a nivell nacional i internacional i amb gran experiència docent.

A més, les sessions pràctiques s'impartiran en un centre amb un gran volum assistencial i que atén casos d'alta complexitat. Així mateix, la formació permetrà als participants viure en temps real l'assistència d'aquests pacients, i comptar amb innovadores eines docents com a realitat virtual i simuladors.

Més informació aquíEste enlace se abrirá en una ventana nueva