BannerBannerUs convidema participar en la segona edició d’una jornada interna de presentacions en què l’objectiu és compartir iniciatives, projectes o experiències entre tots. Estem convençuts que la vostra tasca professional, amb els projectes i iniciatives que porteu a terme dins el centre, ens enriqueixen a tots, i molt, des d’una vessant tant professional com fins i tot humana.
Enguany es premiaran les millors propostes dins de les categories:
- Millor Experiència pacient
- Innovació

Què és allò que podeu compartir?
Qualsevol iniciativa innovadora que esteu portant a terme, individualment o amb equip, i que creieu que és important explicar-la perquè la resta de professionals del centre coneguin; o un projecte que esteu dissenyant per millorar qualsevol procés o procediment relacionat amb l’experiència pacient i que creieu que pot aportar molt de valor al servei que oferim. O una experiència interessant de la que us sentiu molt orgullosos i pot fer sentir orgullosos a tots els qui formem part del centre.

Presentacions
La jornada es farà dijous 7 de juny a partir de les 9 h del matí a la Sala d’actes del centre, en què tots els participants tindreu 3 minuts per fer la vostra presentació.

Què cal fer per participar?
Primer de tot enviar una sinopsi de la vostra presentació (amb un màxim de 150 paraules), per correu electrònic a montserrat.mila@quironsalud.es (posant com a assumpte del missatge: Tu fas Teknon).
Cal indicar títol i autor/s del projecte, i com fareu la presentació (amb un power point, amb un vídeo, oralment sense cap suport,…).
L’idioma de presentació és totalment lliure.
Termini per enviar la sinopsi: 3 de juny, fins a les 24 h.
El dia 5 de juny rebreu l’hora en què fareu la presentació.

Premis i festa!
Totes les presentacions, a banda d’un obsequi per a tots els participants, optaran a guanyar un dels dos premis:
a la Millor Experiència pacient i a la Innovació.

El jurat, format per membres del Comitè Directiu i un membre de la Junta Facultativa, seleccionarà la presentació guanyadora de cadascuna de les categories.

El premi será important i especial, però secret, fins al dia del lliurament no es coneixerà. El lliurament dels premis es farà el dia de la Festa d’Estiu, que enguany celebrarem el dimecres 20 de juny.