Quines lesions es poden operar mitjançant artroscòpia?

Els especialistes de Centro Médico Teknon realitzen diferents procediments mitjançant artroscòpia, com:

  • Tractament de quists sinovials. De causa desconeguda, el quist sinovial és un petit tumor benigne, que acostuma a aparèixer juntament als tendons de l'articulació del canell, habitualment al dors.
  • Tractament d'artrosi de canell i polze. El dolor i la pèrdua de la força a l'articulació són les principals preocupacions dels pacients amb artrosi de canell i polze. En estats inicials podem tractar de forma satisfactòria, i fins i tot definitiva i/o sinó retardar la seva evolució. En casos avançats d'artrosi, habitualment és necessària la col•locació d'una pròtesi mitjançant cirurgia oberta.
  • Tractament de lesions lligamentoses del canell. Mitjançant l'artroscòpia podem aconseguir diagnòstic precisos de les lesions lligamentoses del canell i tractar-les de forma poc agressiva i amb eficàcia.
  • Tractament de fractures de canell i de seqüeles de fractures del canell. A les fractures de mà i canell és important realitzar un tractament adequat per evitar deformitats articulars que a la llarga evolucionaran en artrosi. L'artroscòpia ens permet corregir deformitats que són intractables d'una altra manera.