ColumnaColumna
columnacolumna

Columna

L'experiència de l'especialista en columna, clau en el tractament d'aquestes patologies

La columna vertebral té com a funció principal sostenir el cos i protegir les estructures nervioses que rodeja. Les patologies més freqüents que tracten els especialistes en columna estan relacionades amb:

  • Dolor cervical. La columna cervical, que aporta mobilitat al pacient, es troba a la part més alta de la columna vertebral. En algunes ocasiones el dolor pot estar acompanyat de formigueig als dits de les mans o de mareigs, entre altres símptomes.
  • Dolor lumbar. És aquell que es produeix a la zona inferior de l'esquena, i que sovint s'identifica com lumbàlgia.
  • Escoliosi. Es produeix quan existeix una desviació de la columna vertebral.
  • Fractura vertebral (amb o sense compressió). La fractura d'un dels osses de la columna vertebral pot estar provocada per un traumatisme o accident, tot i que un bon nombre de casos està relacionat amb l'osteoporosi.

L'experiència de l'especialista en columna, clau en el tractament d'aquestes patologies

En tot tractament és imprescindible valorar l'experiència i la qualificació de l'equip d'especialistes que l'atendrà. A Centro Médico Teknon comptem amb reconeguts especialistes de columna, que poden oferir qualsevol tècnica de cirurgia de columna de primer nivell.

El centre disposa de tecnologia d'última generació que permet, a quiròfan, localitzar amb exactitud la lesió que s'ha de tractar per permetre una major precisió i obtenir uns resultats clínics més òptims, sent, a més, pioners en la cirurgia guiada per navegació.

L'excel·lència en tots els procediments i tractaments medicoassistencials del centre ha estat reconeguda per la prestigiosa Joint Commission International. Aquest segell, un dels més importants a nivell internacional, garanteix la màxima qualitat, seguretat i precisió en tots els tractaments. Centro Médico Teknon és actualment un dels pocs centres que disposen d'aquesta distingida acreditació.