Reproducción Asistida.jpgReproducción-Asistida
ProbetaProbeta

El Laboratori

El laboratori de la Unitat de Reproducció Assistida de Centre Mèdic Teknon ofereix diferents tècniques

La Unitat de Reproducció Assistida de Centre Mèdic Teknon ofereix diferents tècniques:

ICSI

L'ICSI és una tècnica que consisteix en la injecció intracitoplasmàtica d'un espermatozoide. Està indicada en casos amb factor masculí sever, en els casos de no fecundació en un cicle de FIV previ i es recomana quan no hi ha antecedents previs de fecundació a la parella. També quan la qualitat seminal el dia de la FIV ho necessita, o en situacions en què disposem d'un nombre limitat d'ovòcits, en esterilitat de llarga durada, etc.

Cultiu embrionari a Timelapse-GERI: (NOVA TECNOLOGIA ADQUIRIDA)

En casos seleccionats, el cultiu embrionari es pot fer en una incubadora Timelapse-GERI. El GERI és una incubadora de darrera generació, per al cultiu individualitzat dels pacients, que manté els embrions en unes condicions òptimes de cultiu. Ens permet observar-los contínuament sense haver de treure'ls de la incubadora fins al moment de la transferència. Tot això es reflecteix en una millora en les taxes d'embrions que arriben a blastocit i, en definitiva, en les taxes d'embaràs.

Congelació/Vitrificació d'embrions:

Els embrions de bona qualitat que no són transferits a l'úter es congelaran, per tal de poder-los transferir en cicles posteriors sense necessitat d'una nova estimulació ovàrica.
Actualment s'utilitza una nova tècnica de congelació ràpida o vitrificació, en què els embrions no es veuen afectats pel procés de congelació i assegura resultats pràcticament iguals als obtinguts en transferències en fresc.

Congelació/Vitrificació d'ovòcits:

En alguns casos, en dones joves i quan la resposta ovàrica és elevada, no s'inseminen tots els ovòcits i es procedeix a la vitrificació d'uns quants òvuls, que serviran de reserva i poden ser utilitzats posteriorment, quan la pacient vulgui un nou embaràs, sense necessitat d'una nova estimulació ovàrica.

Banc de Semen:

Cal fer servir un Banc de Semen en aquelles parelles que presenten una esterilitat de causa masculina; en pacients amb azoospèrmies secretores en què no s'obtenen espermatozoides dels testicles i també per evitar la transmissió de malalties genètiques a la descendència.

També a la dona sense parella masculina o amb parella homosexual, amb desig reproductiu.