PrevenciónPrevención
prevencionprevencion

Prevenció


La prevenció del dolor ha demostrat que és molt eficaç si es segueixen una sèrie de mesures. La base de la prevenció és portar un estil de vida saludable partint d´un enfocament holístic i introduint en els nostres hàbits activitat física, una bona nutrició i la gestió de l'estrès.

L'exercici sempre adaptat a les condicions de cada pacient és especialment recomanable.

L'alimentació ha d'incloure fruites i verdures riques en polifenols antioxidants per reduir la inflamació i ingerir àcids grassos Omega 3 i beure aigua en abundància.

La sensació de dolor es relaciona amb baixos estats d'ànim i alts nivells de preocupació, cosa que genera estrès. L'angoixa pot fer que el seu dolor empitjori atès que les àrees del cervell involucrades en el processament del dolor i les emocions estiguin molt properes.

Per ampliar aquesta informació, recomanem la lectura del llibre "Vèncer el dolor de forma natural" publicat pel Dr. Luis Aliaga i consultar el nostre Magazine Vivir sin Dolor, un portal de divulgació editat pels nostres professionals on compartim abundant informació relativa al dolor crònic.


logo magazineCD. Este enlace se abrirá en una ventana nuevalogo magazineCD