Pantalla 1920x1080 Cancer de mama TEKNONPantalla 1920x1080 Cancer de mama TEKNON

Avui, 19 d'Octubre, celebrem el dia Internacional del Càncer de Mama i en Centre Mèdic Teknon volem vestir-nos de rosa per a mostrar el nostre compromís amb el tractament i recerca d'aquesta malaltia, així com el suport a totes les dones que són o han estat diagnosticades amb ella, en algun moment de la seva vida.

Si bé és cert que el càncer de mama afecta a una de cada vuit dones, la recerca i els avanços científics han millorat molt el seu tractament i augmentat la taxa de supervivència que en el 90% dels casos, supera el 85%. En tot això no podem deixar de recordar que la detecció precoç és un factor clau.

Des de Centre Mèdic Teknonqueremossensibilizar i conscienciar a les dones sobre la importància de realitzar-se un examen de mames regularment, amb la finalitat de detectar qualsevol signe o anomalia i promoure el diagnòstic precoç del càncer de mama, així com incrementar l'accés de la població femenina als controls i tractaments oportuns d'aquesta malaltia.

En l'hall de l'Hospital podràs trobar una estand amb més informació i punts de llibre i polseres de regal pel Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama.

1133