L’any 2019 s’han indexat 82 articles científics signats per professionals del Centre Mèdic Teknon, 22 de les quals en revistes situades en el primer quartil. Aquesta xifra representa un augment del 43% respecte als estudis publicats durant l’any 2018. També ha augmentat significativament el Factor d’impacte mitjà d’aquestes publicacions que passa del 2,57 al 3,56 demostrant l’excel·lència de les publicacions.

Les especialitats més actives en publicacions han estat Cardiologia, Ciurgia maxil·lofacial i Aparell digestiu. Cal destacar la publicació en solitari del Dr. Ramon Miralbell de l’article Stereotactic beam radiotherapy for prostate cancer: is less, more? a la prestigiosa revista Lancet Oncology. I la participació del Dr. Antoni Fraguas i del Dr. Diego Collado en dos estudis publicats a les revistes New England Journal of Medicine y The Lancet respectivament, dues de les revistes més prestigioses en el món de la medicina a nivell internacional.

Pel que fa els assaigs clínics, s’ha acabat l’any amb 51 d’actius, sis més que l’any passat, prop del 20% en fases tempranes.

Centre Mèdic Teknon es caracteritza per la seva participacio en projectes d'innovació clínica, des dels assajos clínics com projectes europeus de recerca. D'una banda, cal destacar el desenvolupament científic en medicina regenerativa que l’ITRT, liderat pel Dr. Robert Soler, està realitzant en el projecte europeu H2020 RESPNE. Així com els assajos clínics en teràpia regenerativa de tendó, artrosi i xerostomia, amb grans resultats científics pioners a nivell mundial.

D'altra banda, felicitem al Dr. Antonio Berruezo i el seu equip d'arítmies, que lideren el projecte europeu ATTRACT MERIT-VA i participen en dos H2020: Proft i SMARTBEAR, on juntament amb els nostres col·legues alemanys de Leipzig, posicionen la cardiologia de Teknon a l'avantguarda europea. El Dr. Berruezo, juntament amb el Dr. Hindricks d'Helios - Leipzig, lideraran el proper divendres 6 de març, una jornada científica: "2nd Edition The Future of Cardiac Diagnostics & Treatment", us animem a tots a registrar-vos i participar d'una jornada de màxima actualitat.