pruebas diagnósticaspruebas diagnósticas
Pruebas diagnosticasPruebas diagnosticas

Proves Diagnòstiques

A ISADMU disposem de tecnologia de darrera generació en exploracions complementàries. Cada metge clínic domina a la seva àrea dexperiència les tècniques pròpies de la seva especialitat dirigides al diagnòstic, seguiment i tractament personalitzat. Per citar les més utilitzades: capilaroscòpia, ecografia musculoesquelètica, fibrocolonoscòpia, biòpsies, estudi oftalmoscòpia, estudi cutani amb epiluminescència, estudi funcional respiratori, ecocardiograma i ecografia doppler-carotídea.

pruebas diagnósticas enfermedades inflamatorias y autoinmunes sistémicaspruebas diagnósticas enfermedades inflamatorias y autoinmunes sistémicas

A més a Centre Mèdic Teknon comptem amb les últimes tècniques, tant en laboratori analític, immunològic, anatomia patològica i neurofisiologia com de diagnòstic per la imatge i de medicina nuclear, incloent aquelles més complexes i especialitzades com el TC-coronari, la Ressonància Magnètica i el PET-TC.

Amb l'objectiu d'oferir un servei d'excel·lència, ISADMU ofereix la tecnologia més avançada i els equipaments d'última generació per al diagnòstic de les malalties inflamatòries i autoimmunes sistèmiques. Qualitat, comoditat i rapidesa són els tres pilars que oferim buscant una atenció personal i eficaç.

.